Promo
SEA STAR FESTIVAL

Fatboy Slim i Paul Kalkbrenner dolaze na Sea Star Festival

Festivalskom tsunamiju na kojem su sredinom prosinca uz EXIT pristigli The Prodigy, Dubioza Kolektiv i Urban & 4 sada se pridružuje novi, još veći val izvođača koji predvode vodeće svjetske glazbene zvijezde elektronske scene i regionalni heroji.

Dobitnik Grammyja, tri BRIT i čak 10 MTV nagrada, legendarni šoumen Fatboy Slim vraća se u Stella Maris točno sedam godina nakon antologijskog nastupa koji se i danas prepričava! Na Sea Star Fatboy dolazi kao jedan od glavnih izvođača vodećih svjetskih festivala poput Glastonburya, Tomorrowlanda i naravno Exita.

Headlinersku liniju proširit će lider njemačke i svjetske elektronske scene Paul Kalkbrenner, poznat po stadionskim spektaklima pred desetinama tisuća ljudi. Jedan od njegovih posljednjih nastupa ušao je u povijest, kada je u sklopu ceremonije obilježavanja 25 godina pada Berlinskog zida nastupio pred pola milijuna ljudi, čime je postavljen rekord koji će još dugo biti nedostižan i najvećim bendovima današnjice.

Na Sea Star iz Londona stiže diljem planete proslavljeni dubstep-rock sastav Modestep koji će prvi put u regiji nastupiti u punom LIVE izdanju, a furiozni kvartet novih hedlajnera zaokružiće i čuveni australski bass-rock bend Pendulum u specijalnom DJ izdanju sa kojim su priredili neke od najvećih EXIT tuluma u povijesti! Poznati su i prvi potvrđeni izvođači iz grupe najtraženijih u regiji, a čine ih Elemental, Bad Copy, Brkovi, Artan Lili, Jonathan, High5 & Kukus, Kiša metaka, Krankšvester, Matter i Sassja!

Linker
18. travanj 2024 09:12