TORONTO FILM FESTIVAL
DESTROYER

Film koji morate pogledati ako volite Nicole Kidman: Briljantna i neprepoznatljiva oskarovka u ulozi života

Film u kojem oskarovka Nicole Kidman glumi losanđelešku detektivku Erin Bell dobio je samo pohvale od kritičara, a za australsku glumicu, koja iza sebe ima brojne nagrade, kažu kako je ovo vjerojatno njezin najbolji rad dosad.

Već su prve fotografije sa seta filma „Destroyer“ pokazivale da će Nicole Kidman za novu ulogu proći pravu transformaciju. Neprepoznatljiva glumica prihvatila je ulogu detektivke koju proganja prošlost jer ju je privukla dramatičnost lika koji treba utjeloviti, ali i činjenica da će film režirati Karyn Kusama koja ne pristaje na kompromise.

Nakon što je film premijerno predstavljen na Telluride Film Festivalu prošlog mjeseca, kritika je imala samo pohvale, a većina njih išla je upravo na račun glume slavne oskarovke. Neviđena transformacija, potpuno oslobođen talent, briljantna i uznemirijuća gluma - samo su neki od komplimenata koje je Nicole Kidman dobila, a mnogi od kritičara smatraju kako joj je to i najbolja uloga dosad.

Film u kina stiže tek u prosincu, ali sada je napokon objavljen trailer u kojem možemo vidjeti neprepoznatljivu Nicole Kidman. U traileru se izmjenjuje sadašnjost i prošlost, odnosno Erin Bell (detektivka koju je utjelovila glumica) se prisjeća svoje mračne prošlosti nakon što se odjednom pojavi vođa bande iz prijašnjeg slučaja na kojem je radila kao tajna agentica. Pogledajte trailer za film "Destroyer".

Linker
17. travanj 2024 14:36