Goran Berović
NOVA SEZONA 'ŽENSKIH PRIČA'

Gabi Novak, Franka Batelić i Mia Dimšić o karijeri, putu do uspjeha i konkurenciji

U klubu hrvatskih glazbenika SAX! , sinoć je otvorena šesta sezona zabavnog talk-showa 'Ženska priča', na kojem je komičarka i spisateljica Marijana Perinić ugostila glazbene dive hrvatske estrade: Gabi Novak, Franku Batelić i Miu Dimšić. Sav prihod od ulaznica doniran je Europskoj koaliciji protiv raka dojke Europa Donna Hrvatska.

Šestu sezonu zabavnog talk-showa "Ženska priča" otvorile su pjevačice Gabi Novak, Franka Batelić i Mia Dimšić, koje su bez zadrške pričale o svojoj karijeri, putu do uspjeha, svim usponima i padovima te spremno odgovarale na pitanja publike. U dvosatnom razgovoru sa stand up komičarkom Marijanom Perinić, Gabi Novak je publici otkrila kako je ona zapravo nesuđena grafička dizajnerica koja nikada u životu nije imala afiniteta početi se baviti glazbom. Glazbena diva sa 18 osvojenih Porina sljedeće godine obilježava 60 godina svoje karijere, a za svoje mlade kolegice ima samo riječi hvale.

Goran Berović

- Kada me pitaju je li na estradi bilo bolje sada ili prije , jedino što pametno mogu reći je da svako vrijeme nosi svoje. Svakako treba poštivati nove mlade generacije koje su beskrajno talentirane i čije vrijeme tek dolazi - kazala je Gabi i otkrila kako je za Arsenova života kod njih u kući uvijek bilo dobrih tuluma, pjevanja i plesa do rane zore, uz pregršt smijeha i humora, a stalni im je gost bio Kemal Monteno. Našalila se s publikom kako u cijeloj svojoj karijeri ima snimljen tek jedan spot i to s Majom Vučić za pjesmu "Za mene je sreća" te je uz smijeh obećala kako će zasigurno snimiti barem tri u narednoj godini.

Franka Batelić, rokerica u duši i pop diva na estradi, pričala je o svom odrastanju u Rapcu te o svom uspjehu u Showtimeu 2007. kada se sasvim neplanirano s prijateljicom prijavila na show zbog kojeg je u svojoj 15. godini lansirana u zvjezdano nebo. Bilo je zanimljivo slušati o plusevima i minusima reality showa u Hrvatskoj, uzdizanju na putu to prestižnog Eurosonga, pjevanju za Beyonce, svim usponima i padovima na putu do uspjeha za što je zaslužan veliki talent te naporan i predan rad.

- Ja jednostavno ne znam mirovati, možda uspijem dan dva, a onda se u meni probudi radoholičarka koja mora nešto raditi...kada nemam puno angažmana oko posla, a trenutno imam jer snimam novi spot i završavam svoj prvi album, tada trčim, idem na treninge, šećem svog psa ili putujem na koncerte… - kaže ova mlada talentirana dama koju dijeli samo jedan ispit do diplome na Pravnom fakultetu u Zagrebu.

Goran Berović

Malo koja pjevačica odiše tolikom skromnošću i jednostavnošću poput Mije Dimšić koja je već osvojila mnogobrojne nagrade, između kojih i sedam Porina. Nesuđena profesorica engleskog i njemačkog jezika koja je od malih nogu voljela pjevati, ali ne ispred publike, nije ni u snovima mogla sanjati da će njena autorska pjesma "Život nije siv" u tako kratkom vremenu postati jedan od najvećih hitova, koji trenutno broji preko 4,5 milijuna klikova na kanalu Youtube. Mia se s Frankom osvrnula na moć društvenih mreža koje svakako treba znati pametno koristiti i dozirati te ujedno najavila svoj koncert u dvorani Vatroslava Lisinskog 9. prosinca 2018. godine.

Linker
20. travanj 2024 08:43