LJUBAV, DRUŽENJE, ZDRAVLJE...

Horoskop za ljeto 2022. godine: Doznajte što čeka Blizance i Rakove

Čija će nemirna i zaljubljiva priroda doći do izražaja, a koga će zahtjevna karijera i neostvarene ambicije kočiti u upuštanju u ljetna uzbuđenja?

BLIZANCI

22. svibnja - 21. lipnja

Čarolija ispunjena ljubavnim zanosom

ocjena ljeta ***

Ljubav: Vaša nemirna i zaljubljiva priroda najviše će doći do izražaja u prvoj polovini srpnja i u kolovozu. U tom su razdoblju povećane mogućnosti za ljubavne susrete koji će vam zagrijati srce i razigrati maštu. Zaljubljeni i zaneseni uživat ćete u svemu što ljeto pruža, ponekad i nesvjesni onoga što se događa oko vas. No kad shvatite da se osoba s kojom ste površno očijukali previše zagrijala, morat ćete se izvlačiti i smišljati opravdanja. Čarobni ljetni ugođaj stavit će i zauzete pred velike kušnje. Rujan će obilježiti nesuglasice s članovima obitelji koji će se previše petljati u vašu intimu. Ako se osjetite osamljeno, utjehu biste mogli potražiti u zagrljaju stare ljubavi.

Druženje i obitelj: Tijekom cijelog ljeta prijateljstva će biti izložena uzbudljivim zvjezdanim utjecajima. Ako se s pojedinim prijateljima i znancima ne možete vidjeti uživo, neumorno ćete im slati poruke i javljati im se preko društvenih mreža. Nakon što Mars 20. kolovoza uđe u vaš znak, gdje će se zadržati čak sedam mjeseci, osjetit ćete da se počinjete mijenjati, a isto će opaziti i vaši bližnji. Bit ćete izravni, prodorni i manje obzirni, a prepirke i razmirice bit će česta pojava u vašem domu. Prema prijateljima ćete biti velikodušni, no i vrlo zahtjevni.

Slobodno vrijeme: U prvoj polovini ljeta mnogo ćete polagati na tjelesne užitke, opuštanje i ležerna druženja, dok će vas u drugoj privlačiti adrenalinski sportovi i mjesta gdje se događaju uzbudljive stvari. U srpnju ćete uživati u čarima mora i mediteranske kuhinje ili šetnjama po planinskim livadama. Smišljanje odjevnih kombinacija bit će vam sjajna zabava.

Zdravlje i ljepota: Moći ćete se pohvaliti stabilnim zdravljem, vitalnošću i zavidnom količinom energije, no važno je kako ćete iskoristiti svoj potencijal. U drugoj polovini kolovoza i u rujnu mogli biste tratiti energiju ili se upuštati u rizične aktivnosti. Više ćete ulagati u vanjski izgled nego u zdravlje.

Poznati Blizanci

Massimo Savić (6. lipnja 1962.)

image

Massimo Savić

RANKO ŠUVAR /CROPIX

Ljetne zvijezde najavljuju uzbudljivo razdoblje za renomiranog pjevača. Nakon relativno mirnog prvog dijela ljeta, kad će mu Venera i Jupiter pomagati da na lak način ostvari planove i istovremeno uživa, nakon 20. kolovoza nastupa mnogo dinamičnije razdoblje. Mars će ući u Blizance, a njegov dugotrajni boravak u tom znaku obojit će strašću sve što bude radio. Katkad bi mogao biti previše direktan i impulzivan te često nespreman na kompromis. Tjerat će po svome, ma što drugi mislili o tome.

Izvor Pende (13. lipnja 1976.)

image

Izvor Pende

BILJANA BLIVAJS/CROPIX

Dubrovački slikar, čija djela kupuju svjetski kolekcionari, prolazit će kroz promjenjivo, ali i vrlo poticajno razdoblje. Srpanjska Venera probudit će u njemu potrebu za uživanjem i opuštanjem, naglašavajući ljubav prema umjetnosti i prirodnim ljepotama. Sve do polovine kolovoza energija će mu biti pritajena, a strasti obuzdane. Mogao bi skrivati neku poslovnu tajnu. Posljednji ljetni mjesec donosi iznenađenja. Postat će aktivniji, prodorniji, skloniji riziku i istraživanju novih oblika kreativnog izražavanja.

Čitajte i: Horoskop za ljeto 2022. godine: Provjerite što su zvijezde pripremile Ovnovima i Bikovima

RAK

22. lipnja - 22. srpnja

Prepustite se intuiciji i romantici

ocjena ljeta ****

Ljubav: Kad ne bi bilo izazovnih vibracija Jupitera, koji će vas podsjećati na zahtjeve karijere i još neostvarene ambicije, mogli biste se mirne duše prepustiti ljetnim uzbuđenjima. No neće vam preostati drugo osim da mudro balansirate između posla, zavođenja i ljubavi. Dani provedeni na ljetovanju bit će samo vaši ako se radi o srpnju i prvoj polovini kolovoza. Za to će se pobrinuti stjecaj sretnih okolnosti, ali i vaša spremnost da za sebe izvučete najbolje u svakoj situaciji. Zahvaljujući čarobnoj ljetnoj atmosferi i romantičnim zalascima sunca, inicijative vam neće nedostajati. Nakon 11. kolovoza uželjet ćete se bračne idile, a ako ste u slobodnoj vezi, poželjet ćete se čvršće povezati s voljenom osobom. Rujan je pogodan za rješavanje problema iz prošlosti. Slijedite intuiciju.

Druženje i obitelj: Ovoljetna zbivanja bit će intenzivna, zanimljiva, ali i različita od onih na kakva ste navikli. Bilo da dane provodite na gradskom asfaltu ili na obali mora, neće vam nedostajati uzbuđenja i iskušenja. Ako u obitelji postoji autoritet koji vas sve više sputava, učinit ćete sve da budete što manje u njegovoj blizini. Od 18. srpnja do 10. kolovoza bit ćete omiljeni u društvu te često pozivani na kave, večere, zabave... U zadnjem tjednu kolovoza bit ćete posvećeniji obitelji i domu.

Slobodno vrijeme: Više ćete maštati o slobodnom vremenu nego što ćete ga zaista imati. Neprestano ćete biti u stanju napetosti i neizvjesnosti, a nedostajat će vam i dobra organizacija. Mislite o tome što vas može opustiti i usrećiti, a ne o tome što sve trebate napraviti da biste udovoljili bližnjima. Sredinom ljeta uživat ćete u vožnji brodom i skupljanju školjaka.

Zdravlje i ljepota: Svjesni svoje osjetljive kože, mnogo ćete ulagati u zaštitu i njegu. Bude li vam vrućina nepodnošljiva, potražit ćete spas u brdskim predjelima. Veselit će vas plivanje, jedrenje i ribarenje, ali ne i zahtjevnije tjelesne aktivnosti. Pazite da se ne ulijenite i pretjerate u jelu i piću.

Poznati Rakovi

Nina Badrić (4. srpnja 1972.)

image

Nina Badrić

ANDREJA DAMJANOVIć

Uspješnoj glazbenici dolazeći mjeseci donose mnogo razloga za osmijeh. Ove godine slavi 50. rođendan, a zvijezde će se pobrinuti da slavlje prođe u veselom tonu, ali i da joj cijelo ljeto ostane u lijepom sjećanju. U lipnju i srpnju dobro će se zabavljati, no imat će i dovoljno posla da joj ne bude dosadno. Kolovoz je idealan za odlazak na odmor i putovanje jer je očekuje nezaboravan provod. Kraj ljeta, točnije rujan, ponovo joj donosi brojne obveze.

Robert Ferlin (6. srpnja 1966.)

image

Rober Ferlin

MATIJA DJANEšIć/CROPIX

Popularnom radijskom i TV voditelju, koji je sa svojim partnerom Marijem Lipovšekom Battifiacom unio pozitivan kaos u TV show "Zvijezde pjevaju" i na kraju i pobijedio, dom i obitelj su prioritet, ali horoskop pokazuje da će se i dalje dobro zabavljati, a popularnost mu neće jenjavati ni u idućim mjesecima. Srpanj je kao stvoren za odmaranje, dok će mu lipanj i kolovoz donijeti nove poslovne prilike.

Linker
25. travanj 2024 13:29