LJUBAV, DRUŽENJE, ZDRAVLJE...

Horoskop za ljeto 2022. godine: Pred Lavovima i Djevicama je period pun uzbuđenja

Lavovi će ovog ljeta biti u vrućoj potrazi za pustolovinama, dok Djevice čeka dobar spoj adrenalina, emocija i mašte. Zvuči kao recept za dobar provod.

LAV

23. srpnja - 22. kolovoza

Vruća potraga za nezaboravnim pustolovinama

ocjena ljeta ****

Ljubav: Šarm i zavodljivost vode vas u uzbudljive pustolovine. Rado ćete očijukati i sklapati poznanstva, no nailazit ćete na udvarače koji će i običnu ljubaznost s vaše strane doživjeti kao izraz naklonosti. U potrazi za ljubavlju i vrućim zagrljajima u srpnju ćete ulaziti u odnose koji vas neće uspjeti zadovoljiti. No ti ne baš zanimljivi počeci naoružat će vas snagom i probuditi u vama duh pobjednika. Vaše razdoblje za ljubav počinje sredinom kolovoza. Dok se drugi budu prilagođavali ritmu svakodnevice, vi ćete ljubiti daleko od očiju znatiželjnika. Slobodni Lavovi lebdjet će na krilima sreće, a i oni koji su u dugoj vezi ili braku, uživat će u probuđenoj emotivnosti s partnerom. Zaljubljeni će kovati planove o budućnosti, zarukama i vjenčanju koje bi mogla ubrzati vijest o dolasku prinove.

Druženje i obitelj: Prva polovina ljeta bit će obilježena intenzivnim društvenim životom, ali i obiteljskim sukobima koji će dovesti i do nekih teških odluka. U početku ćete biti ljuti, no poslije će se pokazati i neke pozitivne strane pa ćete se lakše nositi s novim izazovima. Prijatelji će vam pružati čvrst oslonac. Bit će vam izvrsni pratitelji u noćnim provodima, a i pažljivi slušatelji koji će vam znati udijeliti dobar savjet. Druga polovina kolovoza i rujan donose nova poznanstva.

Slobodno vrijeme: Uživat ćete u sportovima na vodi, a poželjet ćete upisati i tečaj ronjenja. S velikim entuzijazmom upuštat ćete se u ispitivanje svoje tjelesne snage, nerijetko i uz dozu rizika. U srpnju će brojne obveze ometati vaše privatne planove pa ćete biti previše nervozni. Bavljenje hobijem i kreativnim poslovima moglo bi vam donijeti smirenje.

Zdravlje i ljepota: Tijekom srpnja i prve polovine kolovoza vodite više računa o zdravlju. Izazovni Mars navodit će vas da energiju trošite na pogrešan način, nerijetko i protiv sebe. Koža će vam biti osjetljiva pa je dobro zaštitite, a ne propustite ni njegovati tijelo "iznutra". Alkohol i kasni obroci štetili bi vašem tenu i probavi.

Poznati Lavovi:

Marko Petrić (15. kolovoza 1987.)

image

MArko Petrić

VEDRAN PETEH/CROPIX

Glumac koji je oduševio plesnim umijećem u TV showu "Ples sa zvijezdama" karakterističan je predstavnik svog horoskopskog znaka: točno zna to želi, svjestan je svojih sposobnosti i ne zanima ga previše tuđe mišljenje. Pred njim su dani koji donose puno novih poslovnih mogućnosti, a posebno povoljni bit će mu lipanj i kolovoz. U srpnju bi se trebao više odmarati i čuvati se manjih ozljeda, dok će drugi dio kolovoza biti idealan za odmor i putovanje s društvom ili djevojkom, plesačicom Valentinom Walme.

Jennifer Lawrence (15. kolovoza 1990.)

image

Jennifer Lawrence

SHUTTERSTOCK EDITORIJAL/PROFIMEDIA

I karizmatična glumica tipična je Lavica - srdačna, šarmantna, druželjubiva i velikodušna. Ove je godine postala mama pa će u sljedećim mjesecima biti potpuno zaokupljena prinovom. To će joj biti prioritet, a sudeći po povoljnim planetarnim utjecajima, dobro će se snaći i u toj ulozi. Iako je uzela dvogodišnju pauzu od snimanja filmova, ovog će ljeta osjetiti želju za povratkom na posao, a već u kolovozu i rujnu mogla bi opet biti vrlo zauzeta.

DJEVICA

23. kolovoza - 22. rujna

Dobar spoj adrenalina, emocija i mašte

ocjena ljeta ****

Ljubav: Dolazeći mjeseci bit će uzbudljivi, premda sam početak ljeta neće mnogo obećavati. Bit ćete previše usredotočeni na obaveze da biste se opustili, no to se mijenja već sredinom srpnja, kad ćete postati raspoloženi za romantične doživljaje. Druželjubivi i komunikativni, lako ćete uspostavljati nove kontakte, a jedan će susret za samce biti posebno važan. I parovi će uživati u ljubavnoj sreći od 18. srpnja do sredine kolovoza, nakon čega počinju blage trzavice. Drugi dio kolovoza proteći će u napetom raspoloženju, a situaciji neće pripomoći ni vaša potreba za kritiziranjem i inzistiranjem na sitnicama. U rujnu će Venera boraviti u vašem znaku, što će parovima dati priliku da izglade nesuglasice i probude romantiku, a samcima da dožive nezaboravnu ljetnu avanturu koja bi mogla prerasti i u nešto više.

Druženje i obitelj: Iako će početak ljeta obilježiti obiteljske razmirice, nesloga neće dugo potrajati. Već ćete ih u srpnju izgladiti te ćete do sredine kolovoza održavati uglavnom ugodne odnose s bližnjima. Bit ćete dobro organizirani pa ćete u gustom rasporedu pronalaziti vremena za susrete s prijateljima. Rado ćete izlaziti i uživati u noćnom životu, a posebno će vas veseliti novi susreti i poznanstva. U kolovozu će doći do manjeg zatišja, no u rujnu ćete se nastaviti odlično zabavljati.

Slobodno vrijeme: Dokolicu ćete ispuniti hobijima i aktivnostima koji vas vesele. Više nego inače uživat ćete u izletima i putovanjima, a promjena sredine pružit će vam mnogo nezaboravnih uspomena i priliku za novim poznanstvima. Najbolje ćete se zabavljati u srpnju i rujnu, kada ćete biti opušteni i spontaniji nego inače. Mogli biste se okušati i u nekom adrenalinskom ljetnom sportu.

Zdravlje i ljepota: Dobro ćete podnositi visoke temperature i izbjeći većinu ostalih smetnji koje vas inače muče u ljetnim mjesecima kao što su ubodi komaraca ili nizak tlak. Bit ćete aktivni i željni akcije, no nakon 20. kolovoza ulaskom Marsa u nesklone vam Blizance doći će do pada imuniteta i energije. U tom razdoblju do kraja ljeta izbjegavajte veće napore i zahtjevne sportove.

Poznate Djevice:

Doris Pinčić (4. rujna 1988.)

image

Doris Pinčić

MATEA SMOLčIć SENčAR

Najzaposlenija TV voditeljica ne miruje ni u slobodno vrijeme. Uz stalni voditeljski angažman u emisiji Dobro jutro, Hrvatska ove se godine popela na Kilimandžaro, glumila u spotu Opće opasnosti, snima reklame, a uz sve to pronašla je vremena i za novu ljubav. I u ljetnim mjesecima njezin će raspored biti ispunjen. Mnogo će raditi i bit će zadovoljna situacijom u privatnom i poslovnom životu. Nakon 20. kolovoza za nju počinje izazovnije razdoblje u kojem će morati češće pristajati na kompromise.

Zendaya (1. rujna 1996.)

image

Zendaya

AFP

Jedna od najpopularnijih glumica mlađe generacije koju gledamo u hit-seriji "Euforija" i filmskoj uspješnici "Dina" u dubini je duše izražena Djevica. Iako je na vrhuncu slave, Zendaya čvrsto stoji na zemlji i ne zanosi se uspjehom, a tako će biti i u mjesecima što dolaze. Poslovne okolnosti bit će joj povoljne i plodonosne, no u intimnom životu moglo bi doći do teškoća. Za nju će najsretnije razdoblje biti srpanj i rujan, dok joj kolovoz i sam kraj ljeta donose osjećajne nedoumice.

Linker
19. travanj 2024 03:25