Zvonimir Barišin/CROPIX
Ne propustite!

Hrvatska dobiva novi glazbeni događaj: Na Zadar Sunset Festivalu plesat ćemo uz vrhunsku glazbu i divan zalazak sunca

U ovo nikad izazovnije vrijeme kada su nam glazba, ples i druženje potrebniji no ikad, hrvatska se obala tako vraća na listu najpoželjnijih party destinacija.

Hrvatska je domaćin novom međunarodnom festivalu Zadar Sunset Festival. Ovaj potpuno novi glazbeni događaj 30. i 31. srpnja stvara zaista jedinstvenu pozornicu za najpoznatije svjetske glazbene umjetnike te na jednoj od najljepših zadarskih lokacija 'Pozdrav suncu' obećava višeosjetilno iskustvo uz vrhunsku glazbu, spektakularan pogled na Jadransko more i jedan od najljepših zalazaka sunca na svijetu.

Dvodnevnu glazbenu avanturu na kojoj nas očekuju nastupi nekih od vodećih svjetskih DJ-a pokreće tim koji stoji iza jednog od najpoznatijih koncepata zabave BSH Events. Projektu se odazvala Turistička zajednica Grada Zadra te tako prepoznavši njegov potencijal u Zadar ovo ljeto ponovno dovela prijeko potreban kvalitetan sadržaj za mlade.

image
BSH Island
PROMO

Na ovom projektu pridružio im se i novi lokalni koncept organizacije zabavnih događanja Selected Croatia kojem je glavni cilj promovirati lokalne izvođače na ekskluzivnim lokacijama Zadarske županije nudeći jedno sasvim novo iskustvo posjetiteljima.

Kvalitetan line up i zaista posebna lokacija 1. Zadar Sunset Festivala odlični su temelji za dugovječnost festivala koji će bez sumnje iz godine u godinu postati prepoznatljiv u svijetu te u Zadar dovoditi sve više ljubitelja odlične glazbe iz cijelog svijeta.

BSH Events originalni je hrvatski koncept za produkciju i organizaciju događaja koji osmišljava i organizira glazbeno - plesne događaje na pomno odabranim mjestima koja imaju značajnu kulturnu vrijednost.

image
BSH Island
PROMO

Tijekom posljednjih sedam godina BSH events privukao je desetke tisuća ljubitelja vrhunske glazbe i partijima osvojio originalne lokacije poput tvrđave Medvedgrad, zagrebački aerodrom, Meštrovićev paviljon, krov MSU-a, tunel Sljeme, Trsatsku gradinu, utvrdu Kaštel u Puli te prije samo nekoliko dana tvrđavu Fortica na Paškom mostu na kojoj se BSH Island događaj po prvi put održao u suradnji s najpoznatijim noćnim klubom s Ibize Amnesia. Vrhunski DJ-i, spektakularna produkcija i jedinstvene lokacije samo su dio čarobne priče koju svaki put iznova s nestrpljenjem očekujemo.

Ulaznice za sva BSH Island glazbena događanja mogu se kupiti u sustavu Entrio.hr.

Linker
25. rujan 2021 04:05