jedva čekamo!

I tek tako...stigao je trailer za nove epizode kultne serije: Carrie i Faca zaljubljeniji su nego ikad!

Dva tjedna nakon što je predstavljen prvi ‘teaser‘ za seriju ‘And Just Like That‘ koja je svojevrsni nastavak ‘Seksa i grada‘, došao je i prvi pravi trailer u kojemu vidimo naše omiljene likove u novim situacijama.

Otkako je sredinom studenog došao teaser za seriju 'And Just Like That' ('I tek tako'), još smo više nestrpljivi, a sada kada je došao i prvi trailer, uzbuđenje je na vrhuncu. Nastavku kultne serije 'Seks i grad' mnogi su se nadali, čak i kada je bilo izvjesno da do njega neće doći.

Ipak, fanovi će doći na svoje 9. prosinca kada je zakazana premijera serije na HBO GO-u. Tada će se objaviti prve dvije epizode, a svakog idućeg četvrtka izlazit će po jedna epizoda od ukupno 10.

Čitajte i: Započinje novo poglavlje kultne serije ‘Seks i grad‘: Stigao je trailer i sve što možemo reći jest - jedva čekamo!

U teaseru smo vidjeli da su naše junakinje još uvijek vesele, vrckave i modno osviještene, a trailer donosi i neke nove zanimljive trenutke.

image

Poznate curke se vraćaju - Miranda, Carrie i Charlotte.

HBO

"Ili umirete kao šarmantni protagonist ili živite dovoljno dugo da postanete...podcaster", moto je trailera, a riječ je, naravno, o Carrie Bradshaw (Sarah Jessica Parker) čija nas umirujuća voice-off naracija i dalje vodi kroz priču. No Carrie više nije klasična kolumnistica već ima svoj podcast 'X, Y, and Me' i vodi ga s Che Diaz (Sara Ramirez).

Sudeći prema traileru, Carrie i Faca (Chris Noth) još su uvijek zaljubljeni, zajedno kuhaju i nasmijavaju se šalama, baš kao i Charlotte (Kristin Davis) i Miranda (Cynthia Nixon). Kako Kim Cattrall nije željela sudjelovati u seriji zbog razmirica s Parker, njezino mjesto zauzela Nicole Ari Parker koja utjelovljuje Lisu Todd Wexle - samohranu majku troje djece, dokumentaristicu i prijateljicu preostale slavne trojke.

Čitajte i: Novo lice koje će zamijeniti Samanthu Jones: Evo što se ‘kuha‘ u novim nastavcima kultne serije ‘Seks i grad‘

Izvršni producent serije je Michael Patrick King, a radnja se vrti oko komplicirane realnosti života i prijateljstva naših glavnih junakinja u njihovim 50-ima. Od serije očekujemo mnogo, ali čak i ako se razočaramo, bit će nam uzbudljivo i srcu drago vidjeti Carrie, Mirandu i Charlotte ponovno na ekranu. Da, i Facu, Stevea i Harryja!

Linker
15. travanj 2024 17:51