PRESS
LIMITIRANO IZDANJE

Ideja za najljepši poklon: Mojati i Melt ponovno u duetu donose najslađe blagdansko iznenađenje!

Mojati x Melt adventski kalendar dostupan je samo ovih blagdana, a pronaći ga možete u gelato & brunch baru Melt i Muzeju čokolade te na njihovim službenim profilima na društvenim mrežama.

Domaći dizajnerski koncept brend Mojati se, u suradnji s Melt gelato & brunch barom, uselio u bajkovite lokale kuće „Kalline“ na križanju Masarykove i Gundulićeve ulice u Zagrebu kako bi dizajnirao i predstavio poseban i interaktivan, adventski kalendar s 25 prozorčića iza kojih se kriju najfinije Melt artisan čokoladice i zabavni dnevni izazovi.

Mojati x Melt adventski kalendar dolazi u limitiranom izdanju od 200 komada te je dostupan samo ovih blagdana, a sastoji se od ukupno 25 prozorčića.

image

Iza svakog prozorčića nalaze se mali i jednostavni izazovi.

PRESS

Svaki od njih krije neodoljivu, ručno rađenu Melt čokoladicu i to u jednom od tri različita okusa – klasična mliječna, bogata tamna i medena bijela.

Čitajte i: Hommage Zagrebu: Mojati dizajnirao hit posudu za začinsko bilje u obliku donjogradskih parkova

Iza svakog prozorčića nalaze se mali i jednostavni izazovi kroz koje će baš svatko ovog prosinca proživjeti pravu božićnu bajku. Svaki izazov iza prozorčića povezan je s otisnutim motivima na čokoladicama. Neki od izazova su humanitarnog karaktera, dok su neki vrlo kreativni, a dio su i nagradni natječaji kroz koje se mogu osvojiti brojne nagrade.

image

Limitirano izdanje može se kupiti u gelato & brunch baru Melt i Muzeju čokolade te na službenim profilima društvenih mreža.

PRESS

Adventski kalendar je idealan poklon, jer će ove neodoljive čokoladice u jednom zalogaju zasladiti 24 dana do Božića.

image

Mojati x Melt adventski kalendar dolazi u limitiranom izdanju od 200 komada.

PRESS

A na božićno jutro posljednji prozorčić skriva poklon – Mojati narukvicu s motivom Zagreba kao uspomenu na ovu adventsku avanturu.

A zašto baš kuća Kallina?

Naime, Josip Kalina bio je investitor po čijoj je narudžbi 1904. godine arhitekt Vjekoslav Bastl projektirao ovu jedinstvenu uglovnicu. Kalina je poznat po mnogočemu, a najviše po svojim poduzetničkim pothvatima. Kallina je u Zagrebu izgradio zavidnu karijeru - otvorio voćarnicu i trgovinu cvijeća i sjemenja, a zatim i trgovinu vina. Poznat je i po izradi keramičkih pločica i keramičkih peći. Upravo su te posebnosti ove uglovnice poslužili kao inspiracija za mlade dizajnere brenda Mojati. Kuća Kallina nerijetko prođe nezamijećena pored očiju prolaznika pa je dizajnerski trio odlučio baš u nju udahnuti božićnu čaroliju i staviti je u centar svog adventskog kalendara kroz čije se prozorčići može zaviriti u ovu secesijsku građevinu.

image

Ovo je već drugi Mojati x Melt adventski kalendar.

PRESS

Čitajte i: Narukvice inspirirane hrvatskim otocima: ‘Nosite‘ Murter, Brač, Hvar, Korčulu...

Ovo je već drugi Mojati x Melt adventski kalendar, a njegovo limitirano izdanje može se kupiti u gelato & brunch baru Melt (Radićeva ulica 3A) i Muzeju čokolade (Varšavska ulica 5) ili naručiti putem službenog Mojati Instagram i Facebook te Melt Instagram i Facebook profila. Osim adventskog kalendara, idealan božićni poklon su i Mojati narukvice s motivima Orašara, Klare i božićnih medenjaka.

image

Adventski kalendar je idealan poklon, jer će ove neodoljive čokoladice u jednom zalogaju zasladiti 24 dana do Božića.

PRESS

O brendu Mojati

Koncept brend Mojati nastao je 2017. godine, kao projekt dvije najbolje prijateljice s velikim snovima i beskrajnim idejama čiji je i danas cilj uhvatiti dobre vibracije iz svih krajeva svijeta i pohraniti ih u jednom Mojati proizvodu. Začetnice brenda su diplomirana arhitektica Jelka Margarita Bogdanić i studentica prava Ira Pećarević, a timu se kasnije pridružio i dizajner Karlo Jelić. Danas Mojati predstavlja prepoznati brend na hrvatskom tržištu s vjernom publikom i velikim planovima za budućnost.

O Melt gelato & brunch baru

Melt gelato i brunch bar otvoren je 2019. godine, nakon što je njegova vlasnica Lucia Cvitanić odlučila napustiti daleku Ameriku i Los Angeles, te se vratila u Zagreb da ostvari svoj san. Time je i započela svoju avanturu u izgradnji prepoznatljivog brunch mjesta koje nudi zdrave i fine gluten free i veganske zalogaje. U par godina Melt je postao nezaobilazno mjesto za sve koji su u potrazi za cozy atmosferom, jelima spravljenim od svježih sezonskih namirnica s Dolca i domaćih OPG-ova, potpuno prirodnim gelatom bez aditiva i stabilizatora, te aromatičnoj Cogito kavi.

Linker
02. prosinac 2021 18:26