DUGOOČEKIVANI FILM

Izašao prvi službeni trailer za film ‘Spencer‘: Pogledajte kako se Kristen Stewart snašla u ulozi Lady Di

Iako za film ‘Spencer‘, koji u kina stiže početkom studenog trebamo biti još malo strpljivi, konačno smo dočekali službeni trailer filma o nikad prežaljenoj Lady Di koju je utjelovila Kristen Stewart.

Još smo početkom godine ostali iznenađeni koliko glumica Kristen Stewart liči princezi Diani koju je utjelovila u filmu Pabla Larraína. Dan nakon dirljivog postera za film "Spencer" koji je zapalio internet i potaknuo još veću nestrpljivost obožavatelja da dočekaju premijeru, objavljen je i prvi službeni trailer.

U traileru Kristen, prikazana u nekom novom svjetlu, izgovara samo dvije riječi koje su dovoljan teaser javnosti koja jedva čeka čuti je li popularna glumica, koja nevjerojatno liči pokojnoj princezi, isto toliko dobro skinula njezin britanski naglasak. Prošle je godine Kristen u intervjuu s Jimmyjem Kimmelom progovorila o pritisku koji osjeća zbog zahtjevne uloge nikad prežaljene Diane Spencer.

Čitajte i: Sličnost je zapanjujuća! Kristen Stewart snima film o životu princeze Diane, a ova objava oduševila je svijet

"Teško mi je ne biti zaštitnički nastrojena prema njoj. Bila je tako mlada... svatko ima neku svoju perspektivu, stoga nema šanse da sve napravimo bez greške", rekla je Kristen. Osim toga, mnogi će glumicu uspoređivati s kolegicom Emmom Corrin, čija je izvedba u seriji "The Crown" naišla na veliko oduševljenje među obožavateljima Netflixovog hita. Ipak, ako je suditi po novoizašlom traileru - Stewart se zaista kvalitetno pripremila za ovaj zahtjevni projekt.

image
Kristen Stewart u filmu Spencer utjelovljuje princezu Dianu.
NEON AND TOPIC STUDIOS/FERRARI/PROFIMEDIA

Čitajte i: Slomilo joj srce kad je otišla: Brat lady Di objavio rijetku fotografiju majke za kojom su patili

Radnja filma smještena je u 1991. godinu tijekom božićnih praznika kada se princeza Diana počela suočavati sa svojom teškom odlukom da okonča brak s princom Charlesom.

Unatoč minimalnom dijalogu, trailer uvodi u ekstravagantan život na imanju Sandringham te savršeno dočarava emocije Lady Di uslijed borbe s glasinama o aferama dok je izbjegavala nemilosrdne paparazze. Sam film, međutim, ne slijedi činjenice u potpunosti već je svojevrsan prikaz onoga što se moglo dogoditi tijekom sudbonosnog blagdanskog razdoblja.

image
Film će u kinima biti dostupan od 5. studenog.
NEON AND TOPIC STUDIOS/FERRARI/PROFIMEDIA

Osim Kristen u filmu glume i Jack Farthing koji je utjelovio lik princa Charlesa, Olga Hellsing kao vojvotkinja od Yorka, Amy Manson kao Anne Boleyn te Niklas Kohrt kao princ Andrew. Dugoiščekivani film u kina bi trebao stići 5. studenog.

Linker
22. travanj 2024 20:21