Profimedia, Landmark
the morning show

Jennifer Aniston i Reese Witherspoon ponovno su udružile snage, stigao je trailer za njihovu novu seriju

Jesenskoj sezoni još je više veselimo zbog novih serija koje nas očekuju. Novi Apple streaming servis izbacio je prvi službeni trailer za zanimljivi naslov s odličnom glumačkom postavom s kojim predstavljaju svoju platformu. Najavljena serije 'The Morning Show' svoju premijeru će ugledati na jesen, uz glumce s holivudske A-liste: Jennifer Aniston, Reese Witherspoon i Steveom Carellom.

Serija 'The Morning Show' prati dinamičnost i dramu koja se odvija iza svake kulise dnevnih vijesti, a o kojoj gledatelji ne znaju ništa. Serija je temeljena na knjizi novinara Briana Setlera Top of the Morning: Inside the Cutthroat World of Morning TV i uz prvu sezonu koju gledamo na jesen, naručena je i druga, od deset epizoda.

U traileru gledamo Jennifer Aniston u ulozi voditeljice Karen Kessler te njezinog suvoditelja i supruga Mitcha Kesslera (Steve Carell) koji pod nerazjašnjenim okolnostima dobiva otkaz. Tada se u priču uključuje Reese Witherspoon koja dolazi kao zamjena, a njihovi životi preko noći se mijenjaju. Glumice su se našle u ulogama žena koje rade na visokopozicioniranim mjestima gdje se bore za sebe, a istovremeno prolaze kroz privatnu životnu krizu. Tematski, serija istražuje ego, ambiciju i pogrešan pristup iskazivanja moći.

"Kroz prizmu neispavanih i adrenalinom nabijenih ljudi ispred i iza kamere, istražujemo složene odnose između muškaraca i žena u profesionalnom odnosu te pokrećemo razgovor koji se malo previše boje voditi, osim ako su iza zatvorenih vrata.", kazala je o Witherspoon o svom novom projektu.

Ovo nije prvi puta da će se dvije glumice naći zajedno na setu - sjećamo ih se iz serije 'Prijatelji' gdje je Reese imala epizodne uloge Racheline mlađe sestre Jill. Plavokosa glumica iza sebe ima i uspješnicu HBO-a "Velike male laži", dok je Steve Carell posljednji put na setu serije bio prije 2011. godine, za vrijeme snimanje humoristične serije "The Office".

Linker
20. travanj 2024 10:32