/ Promo
A most unusual garden

Jeste li već posjetili novu terasu najljepšeg vrta u Zagrebu?

Jedno od najoriginalnijih zagrebačkih mjesta je kafić A most unusual garden koji se nalazi na adresi Horvaćanska 3. Svi koji ga niste još posjetili učinite to što prije, a sada imate još jedan razlog više – nova i još veća ljetna terasa!

Originalan interijer i eksterijer gdje ćete se osjećati kao Alisa u zemlji čudesa čine ovo zagrebačko okupljalište jednim od omiljenih u gradu. I dokaz su kako se uvijek isplati biti originalan. Ekipu ovog ‘neobičnog gradskog vrta’ originalnost je nedavno dovela i do proširenja ljetne terase. Veća i još maštovitija, ova je terasa idealna za ugodna ljetna druženja uz vrhunski gin, naravno, jer ovdje možete isprobati čak osamnaest vrsti gina. Jedan od zanimljivih detalja nove terase je i instalacija u obliku velike kade koju potpisuje Mario Piteša, student Akademije likovnih umjetnosti u Zagrebu. Također, novi ulaz u vrt nalazi se sa strane Savske ceste.

“Garden je mjesto gdje ljudi dolaze jer se osjećaju ugodno i to nam je još uvijek primaran cilj” – poručili su nam iz ovog doista originalnog mjesta povodom novog izgleda terase. A ovo će biti i dobar razlog za trodnevno druženje koje se sprema prvi vikend u rujnu. Od 1. do 3. rujna imat ćete priliku kušati čak trideset vrsti gina s različitim začinima u sklopu eventa Unusual Gin Weekend. Ulaz je potpuno besplatan i idealna je prilika za uživanje u Zagrebu nakon što se vratite s godišnjeg!

Linker
17. travanj 2024 21:47