HULU
HIT SERIJA SE VRAĆA

Kako će se nastaviti 'Sluškinjina priča': Novi trailer zbog kojeg odbrojavamo dane do novih epizoda

Nagrađivana serija, s Elisabeth Moss i Alexis Bledel u glavnim ulogama, uskoro se vraća na male ekrane, a što nas čeka u drugoj sezoni najavljuju kadrovi zbog kojih je nestrpljenje još veće.

Druga sezona serije "Sluškinjina priča" stiže tek 25. travnja, ali prvi pogled na ono što nas očekuje objavljen je - prikladno - na Međunarodni dan žena. Televizijska adaptacija romana Margaret Atwood lani je bila jedna od najhvaljenijih, a nagrađena je i s nekoliko Emmyja, među kojima je i onaj za najbolju glumicu Elisabeth Moss. Već je po završetku prve sezone bilo jasno da nas očekuje nastavak jer je posljedna epizoda završila "nedovršeno" i ostavila gledatelje u iščekivanju. Nakon mjeseci čekanja, uskoro ćemo saznati što očekuje Offred (glavni lik koji je utjelovila Elisabeth Moss) i ostatak sluškinja koje su se pobunile protiv pravila Republike u potresnoj priči o svijetu u kojem su prava žena svedena na nulu.

HULU

U novom traileru Offred nabraja sva pravila po kojima mora živjeti i vrlo je očito da ih se više ne planira držati - što najavljuje i novi poster za drugu sezonu u kojoj u ruci drži spaljenu bijelu kapu koju stalno mora nositi. Pogledajte što nas očekuje za nešto više od mjesec dana!

Linker
19. travanj 2024 11:45