Promo
KONCERTNA PREPORUKA

Kandžija i Gole žene uživo u Vintage Industrial Baru

Prošla je godina dana otkako su Kandžija i Gole žene, promovirajući svoj aktualni album "Nema labavo", održali obećanje i razmontirali zagrebačku Tvornicu kulture.

Već je krajnje vrijeme za reprizu, stoga u svojim kalendarima zaokružite ovaj petak, 31. ožujka, jer će Kandžija i Gole žene ponovno razmontirati Zagreb – koncertom u Vintage Industrial Baru!

Program će te večeri uistinu biti bogat – očekuju se gosti iznenađenja, kao predgrupa nastupaju Bruto Geto, za afterparty zadužen je dj Pips, a u Kavezu će biti postavljena i izložba "All Things Rotten" za one koji žele doživjeti potpuno audiovizualno iskustvo.

Kandžija je dosad objavio pet albuma, a sa svojim bendom Gole žene, koji čine vrhunski glazbenici – Matej Huljev, Goran Pavlović, Divlja, Filip Mesarić, Mario Majkić, dj Pips i naravno Toxara, jedno su od najboljih live iskustava u nas te osim što stvarno sviraju hip hop, usput dominiraju svaki žanr koji dotaknu.

Skupina je krajem 2015. godine predstavila aktualni studijski album "Nema labavo", s kojeg su kao singlove i videospotove predstavili pjesme "Crkva", "Đuro", "Nema labavo", "Fiš" te aktualni "Pištolj" ft. Goran Bare, a uz spomenute singlove, niz preostalih pjesama s albuma dobilo je sumanute prateće videospotove, koji su dostupni za gledanje na njihovom YouTube/Vevo kanalu

Na službenim prodajnim mjestima u Dirty Old Shopu (Tratinska 18) i Vintage Industrial Baru/Kavezu (Savska 160) čekaju vas ulaznice u pretprodaji po cijeni od 45 kuna. Na dan koncerta ulaznica će iznositi 60 kuna.

Linker
18. travanj 2024 21:57