James Bond Facebook
Nije im lako

Kao da je uklet: Prvi teaser za novog Jamesa Bonda u sjeni još jednog incidenta

Unatoč svim problemima koji su zadesili produkciju i glumce, napokon je došao prvi teaser trailer za 25. po redu film o najpoznatijem tajnom agentu, Jamesu Bondu. Daniel Craig reprizirat će ulogu Jamesa Bonda peti i posljednji put.

Unatoč svim problemima koji su zadesili produkciju i glumce, napokon je došao prvi teaser trailer za 25. po redu film o najpoznatijem tajnom agentu, Jamesu Bondu. Daniel Craig reprizirat će ulogu Jamesa Bonda peti i posljednji put.

Nakon brojnih ozljeda glumaca, članova tima, nekoliko eksplozija i odustajanja Grace Jones od pojavljivanja u filmu, stigao je i prvi teaser trailer za novog Jamesa Bonda. Dvadeset i peti film o britanskom tajnom agentu zvat će se "No Time To Die" u kojem ćemo ponovno gledati Daniela Craiga (51) kojem je ovo peta uloga Bonda, a s time i posljednja.

U novom nastavku, Bond je zapravo napustio službu tajnog agenta i uživa u mirovini na Jamajci sve dok ga stari prijatelj Felix Leiter iz CIA-e ne zatraži pomoć. S obzirom na to da je on u mirovini, njegov broj 007 predan je dalje, a vijesti da će ga "naslijediti" agentica dočekane su s oduševljenjem. Najpoznatiji broj tajnog agenta u novom će nastavku nositi glumica Lashana Lynch kao nova agentica MI6.

--->Ukleti film: Nastavak o najpoznatijem tajnom agentu pogađa katastrofa za katastrofom

Ipak, snimanje novog nastavka nije išlo bez problema. Zbog svih katastrofa koje su ih zadesile, mnogi su pomislili da je novi nastavak jednostavno uklet, što je komentirao i glumac Rami Malek koji glumi glavnog negativca. "Daniel je bio ozlijeđen pa su snimali ono što su mogli. Čuo sam od redatelja da je snimanje odgođeno nekoliko puta. Ali ipak se radi o velikoj franšizi pa vjerujem da imaju sve pod kontrolom", rekao je Malek koji se nije pojavio u teaseru.

, New York, NY - 20190423 Guests arrive to the 2019 TIME 100 Gala, held at Jazz in Lincoln Center. 

-PICTURED: Rami Malek
-, Image: 427728393, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, INSTAR Images
Profimedia, INSTAR Images
Rami Malek

Čak je i objavljivanje prvog teasera gotovo ostalo u sjeni još jedne kontroverze. Naime, u ženskom toaletu u Pinewood Studios, gdje se snima najnoviji Bond, muškarac Peter Hartley je navodno postavio kameru kako bi snimao žene. Hartley je uhićen i optužen za voajerizam, a iako nije direktno vezan uz produkciju, ta vijest dodatno je stavila teret na novi film.

James Bond Facebook

Film je u kina trebao stići u studenom 2019., no zbog svih peripetija pomaknut je na 8. travnja 2020. Cary Joji Fukunaga, poznat po režiranju prve sezone HBO-ove serije "Pravi detektiv" i Netflixove drame "Manijak", zamijenio je Dannyja Boylea koji se s redateljskog mjesta povukao zbog kreativnih razlika.

Linker
26. travanj 2024 03:32