Zorica Kondža
 iljana Blivajs / CROPIX
Rock koncert

Klub Boogaloo ugostit će divu Zoricu Kondžu

Zoricu odlikuje glas velikog raspona za koji neki muzički znalci kažu da je 'najbolje sačuvana tajna hrvatske pop glazbe', a u njemu se spajaju mediteranski temperament s modernim tokovima poput soula, bluesa i rock and rolla. 

Zorica Kondža je legenda hrvatske glazbene scene, splitska diva jedinstvenog glasa, zbog kojeg je dobila nadimak „The Voice“, a koja je nedavno proslavila 30 godina glazbene karijere priprema nam dosad neviđenu rock poslasticu u poznatom zagrebačkom klubu Boogaloo u petak 25.5.2018 s početkom u 21 sat. Gost na zagrebačkom koncertu bit će Tedi Spalato, te gosti iznenađenja.

Hrvatska pjevačica poznata po svojim iznimnim vokalnim sposobnostima i velikom rasponu glasa. Rođena je 25.6.1960. godine. Prije samostalne karijere ostala je zapamćena kao vokal grupe Stijene gdje je mogla izraziti svoju rokersku stranu. Nastupila je i na Dori i raznim drugim festivalima, a tijekom svoje bogate karijere osvojila je velik broj nagrada i priznanja publike i kritike. Zoricu odlikuje glas velikog raspona, za koji neki muzički znalci kažu da je "najbolje sačuvana tajna hrvatske pop glazbe".

Zagreb, 270218.
HRT, studio Anton Marti.
Svecana dodjela nagrada Zlatni Studio na HRT-u. Najstariji hrvatski televizijski tjednik dodjeljuje nagrade najboljima na televiziji, filmu, radiju, u glazbi i u kazalistu, za razdoblje od 1. prosinca 2016. do 1. prosinca 2017. godine.
Na fotografiji: Zorica Kondza, Mirela Priselec Remi.
Foto: Ronald Gorsic / CROPIX
Ronald Gorsic / CROPIX
Zorica Kondža, Mirela Priselac Remi i Antonija Šerić

U njemu se spajaju mediteranski temperament s modernim tokovima poput soula, bluesa i rock and rolla. Na festivalima je redovito osvajala razne nagrade pa se tako izdvajaju brojna prva mjesta po odluci stručnog žirija, ali i publike. Njezin glas prepoznat je i izvan granice Hrvatske. U Dresdenu je u Njemačkoj 1984. godine osvojila prvu nagradu stručnog žirija, a istu tu nagradu dobila je i u Pragu u Češkoj sljedeće godine. Nakon svega što je dala hrvatskoj glazbi, 2015. godine dobila je Status Hrvatske glazbene unije za izniman doprinos hrvatskoj glazbi, što je zasigurno bila najveća potvrda njenog glazbenog statusa i vrijednosti. Danas ima kultni status dive pa je pod imenom La diva i ostala zapamćena među glazbenim krugovima.

Ulaznice za koncertni show 'La Diva' kupite na svim prodajnim mjestima i webu Ticketshop.hr.

Link za ULAZNICE: https://www.ticketshop.hr/hr/e/zorica-kondza/1847/

Linker
23. travanj 2024 14:27