Milica Czerny Urban
nova lokacija

Koncert Urban & 4 i Zagrebačka filharmonija održat će se u Koncertnoj dvorani Vatroslav Lisinski

Koncert Urban&4 uz pratnju Zagrebačke filharmonije umjesto na platou Gradec održat će se u Koncertnoj dvorani Vatroslav Lisinski.

Dragi ljubitelji Urban&4 i Zagrebačke filharmonije, nakon provjere svih dostupnih hidrometeoroloških prognoza i najave nestabilnog vremena s mjestimičnom kišom i grmljavinom tijekom dana u srijedu 4. srpnja, prisiljeni smo održavanje koncerta Urban&4 uz pratnju Zagrebačke filharmonije, preseliti s platoa Gradec u KD Vatroslav Lisinski. Početak koncerta je predviđen u 20.30 sati.

Najavljene vremenske (ne)prilike onemogućuju adekvatnu pripremu lokacije platoa Gradec za održavanje koncerta na otvorenom. Žao nam je zbog toga ali sigurni smo da ćete, bez obzira na promjenu lokacije, uživati u ovom jedinstvenom koncertu koji će nam svima ostati u pamćenju još dugo vremena.

Za sve one koji su na prodajnim mjestima Ticketshop-a kupili ulaznice za 12. lipnja, odnosno 4. srpnja za plato Gradec, osigurali smo zamjenu ulaznica za KD Vatroslav Lisinski na posebno pripremljenom info pultu u predvorju dvorane na dan održavanja koncerta (4. srpnja) u periodu od 10.30 sati pa sve do početka koncerta u 20.30 sati.

Postupak je jednostavan – potrebno je već kupljene ulaznice predočiti osoblju na info pultu koje će vam ih, nakon provjere čitačem, zamijeniti s ulaznicama za adekvatna mjesta u KD Vatroslav Lisinski. Iako smo osigurali dovoljno osoblja koje će vršiti zamjenu ulaznica, ljubazno molimo sve koji mogu da to ipak učine 4. srpnja tijekom dana kako bi maksimalno smanjili gužvu pred sam početak koncerta.

Dodatna pitanja slobodno nam uputite na adresu Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..
Hvala vam na razumijevanju i strpljenju, vidimo se u Lisinskom!

Linker
19. travanj 2024 20:08