Promo
Ulaz je besplatan

Kreće najbolja zabava u gradu: I ove vas godine očekuje vrhunska atmosfera u najljepšim dvorištima Zagreba

Na Gornjem gradu šestu vas godinu zaredom čeka jedna od omiljenih zagrebačkih manifestacija - Dvorišta!

Od 12. do 21. srpnja svakoga dana od 18 do 24 sata posjetitelji će moći uživati na sedam prekrasnih gornjogradskih lokacija, a kao i svake godine prednjače dvorište obitelji Milovac u Opatičkoj 19 te dvorište Palače Erdödy-Drašković u Opatičkoj 29.

Osim njih tu su i privatno dvorište u Radićevoj 54 te zabavno dvorište Palače Balbi u Demetrovoj 11, kao i dvorište i poseban prostor atrija Plemićkog konvikta, današnje Gimnazije Tituša Brezovačkog, u najkraćoj ulici Gornjega grada, na adresi Habdelićeva 1 - odmah iznad Kamenitih vrata ili od Trga Katarine Zrinske pored Galerije Klovićevi dvori.

Promo

Posjetitelji će ove godine po prvi put moći zaviriti iza dvije ograde Narodnog doma na adresi Opatička 18 i Dvoranski prečac 1, gdje se smjestila veličanstvena palača Narodnog doma HAZU s koje puca predivan pogled na cijeli Zagreb. Opuštanje s koktelima u ruci ne bi bilo potpuno bez dobre glazbe za koju će biti zaslužni pop pjevačica Karla Krmpotić, poznata po nastupima u glazbenom showu The Voice, Matej Mudrovčić Mudri s akustičnim popom, duo AcousticYes te energična Ana Bustruc.

I ono najvažnije - ulaz u sva dvorišta je besplatan!

Linker
19. travanj 2024 05:31