PR
Velike prilike

Kreće uskoro! Predstavljeno osam kandidata nove sezone projekta ‘Startaj Hrvatska‘

Voditelj popularne emisije ostaje Frano Ridjan, a glumca Karla Mrkšu zamijenio je Jan Kerekeš. Jesensku shemu Nove TV nakon prošlogodišnjeg će uspjeha upotpuniti osam novih tjednih poduzetničkih priča.

Voditelj popularne emisije ostaje Frano Ridjan, a glumca Karla Mrkšu zamijenio je Jan Kerekeš. Jesensku shemu Nove TV nakon prošlogodišnjeg će uspjeha upotpuniti osam novih tjednih poduzetničkih priča.

Projekt "Startaj Hrvatska" nastao u suradnji Nove TV i SPARA Hrvatska, jednim od vodećih hrvatskih trgovačkih lanaca, nakon prošlogodišnjeg uspjeha i mnogih inspirativnih poduzetničkih priča uskoro će krenuti u drugu sezonu.

Jedinstveni je to format koji slavi inovaciju, razvoj tržišta i stvaralaštvo promovirajući hrvatske poduzetnike te potiče društvo da osvijesti da svatko uz dobru ideju, trud i rad može ostvariti uspjeh.

Gledatelji ove emisije ponovno će se upoznavati s pričama kandidata, odnosno osmero poduzetnika i doznati kako je izgledao put koji su trebali prijeći kako bi im se ostvarile poduzetničke vizije, s čime su se sve morali nositi te kako će na njihove živote utjecati sudjelovanje u ovom showu.

image
Predsjednik uprave SPAR Hrvatska Helmut Fenzl.
PR

Kako je izgledao put koji su trebali prijeći kako bi im se ostvarile poduzetničke vizije, s čime su se sve morali nositi, te kako će na njihove živote utjecati sudjelovanje u ovom formatu, saznat ćemo kroz emisije ''Startaj Hrvatska'' kroz koje će nas od ove jeseni voditi popularan televizijski voditelj Frano Ridjan.

Čitajte i: Novi projekt Frane Ridjana: Startaj Hrvatska mijenjat će živote malih poduzetnika i inovatora

Emisija sadrži i humoristične dijelove u kojem će se proizvodi kandidata testirati na zanimljiv, zabavan i inovativan način, a kroz testiranja će nas voditi i glumac Jan Kerekeš.

Povodom predstavljanja nove sezone emisije predsjednik uprave SPAR Hrvatska Helmut Fenzl izrazio je veliki ponos na brojne i odlične reakcije na prvu sezonu, kao i sreću što će među mnoštvom prijavljenih kandidata njih osam ponovno imati priliku u potpunosti razviti svoje ideje i započeti uspješnu poslovnu priču.

Svoja je iskustva iz prve sezone na predstavljanju ispričao prošlogodišnji pobjednik Goran Čipčić iz Dugopolja, kandidat kojeg smo upoznali kroz njegovu priču o Zorinoj masti.

image
Prošlogodišnji pobjednik Goran Čipčić iz Dugopolja.
PR

"Bilo je to za mene zaista posebno iskustvo, a podrška koju sam dobio od Nove TV i SPARA nešto je na čemu ću im ostati zahvalan cijeli život. Razvijam se dalje, širim svoju kozmetičku liniju, a lansiran je i novi proizvod, krema za ruke u kojoj su svi sastojci Zorine masti pa smo tako tradicionalnu recepturu uklopili u nešto modernije, u tom tonu i nastavljamo", kaže Goran.

Za sudjelovanje u emisiji se prijavilo više stotina novih poduzetničkih snaga, iza produkcije su već mjeseci priprema za novi originalan projekt koji pruža jedinstvenu priliku poduzetnicima početnicima.

Čitajte i: Nitko sretniji od bake Zore – Goran Čipčić pobjednik projekta “Startaj Hrvatska”

A osam novih kandidata je: bračni par Renata i Mario Burić i brend punjenih raviola "Pa-Šta", Marija i Damir Čulo s brendom smrznutih deserta "7stars", Maja Fertalić sa snack pločicama od orašastog voća "Nutty by Maja", Jelena Gadže i "Fruit Moons", Vesna Sirovina i Ivana Grčić s eko omekšivačem i deterdžentom za rublje "Melli Aromatica", blago gazirani čaj "Kombucha" četiri prijatelja Roka, Zdravka, Marija i Almire, brend prirodne kozmetike na bazi magarećeg mlijeka "Viktoria" Brankice Borović i Paola Alessandra Mari te bio ulje konoplje "Croaticana" Zvonimira Kalića.

image
Marija i Damir Čulo s brendom smrznutih deserta "7stars".
PR
image
Jelena Gadže i njezin brend "Fruit Moons".
PR
image
Maja Fertalić sa snack pločicama od orašastog voća "Nutty by Maja".
PR
image
Brend kozmetike "Viktoria" Brankice Borović i Paola Alessandra Mari.
PR
image
Renata i Mario Burić i brend punjenih raviola "Pa-Šta".
PR
image
Blago gazirani čaj "Kombucha" četiri prijatelja Roka, Zdravka, Marija i Almire.
PR
image
Vesna Sirovina i Ivana Grčić s eko omekšivačem i deterdžentom za rublje "Melli Aromatica".
PR
image
Bio ulje konoplje "Croaticana" Zvonimira Kalića.
PR
Linker
26. travanj 2024 01:17