The Garden Resort

Nadolazeći vikend u klubu DVA OSAM posvećen je Outlook Origins i Dimension Festival launch partyjima

Outlook i Dimensions jedni su od najdugovječniji elektronskih festivala na jadranskoj obali, festivali koji redovito privlače publiku iz svih krajeva svijeta.

Outlook i Dimensions jedni su od najdugovječniji elektronskih festivala na jadranskoj obali, festivali koji redovito privlače publiku iz svih krajeva svijeta. U The Garden Resortu u Tisnom, Outlook Origins ove godine se održava na vrhuncu ljeta, od 28.7. do 2.8., a Dimensions Festivalom, od 1.9. do 5.9., tradicionalno zaključujemo festivalsku sezonu. Kako bismo domaću publiku zagrijali za dva odlična festivala, ovaj vikend u klubu DVA OSAM nas očekuju dva launch partyja posvećena Outlooku i Dimensionsu, a na svakom od njih posjetitelji će imati priliku osvojiti dvije ulaznice za ovogodišnja izdanja!

U petak, 24.6., nas očekuje Outlook Origins 2022 Zagreb Launch Party na kojem će nastupiti Marka San, koji ne pušta pjesme, nego samplirane emocije, Anja G & Dr.Obi će glazbu koristiti kao oruđe za promicanje svojih ideja i pozivati na promišljanje kao i na aktivno djelovanje protiv sistema, i LucyLyu, zagrebački producent/DJ, te svestrani štovatelj bassovitih dubina i uvrnuto zabavnih zvukova. Ulaznice po cijeni od 40 kuna potražite na stranicama kluba, dok će u petak biti 50 kuna.

image

outlook festival

PRESS

Outlook Origins održat će se od 28.7. do 2.8. u prekrasnoj uvali The Garden Resorta u Tisnom, te na otvorenoj terasi diskoteke Barbarella's, uz neizostavne boat i after partyje. Outlook festival lani je već otkrio promjenu u nazivu i konceptu, pa smo tako dobili Outlook Origins, novo ime koje obećava povratak izvornim korijenima i temeljima na kojima je izgrađeno ovo najveće svjetsko slavlje sound system kulture. Outlook Origins, nakon nezaboravnog desetljeća provedenog na tvrđavi Punta Christo pored Pule, pronašao je svoj dom u prekrasnom okruženju The Garden Resorta u Tisnom. Izvorno smješten u Petrčanima, The Garden je bio mjesto na kojem je Outlook započeo svoj put 2008. godine, a sad se festival vratio u ovo intimno okruženje kako bi proslavio sve ono što ga čini toliko jedinstvenim. Festivalski program će biti brižno odabran kako bi naglasio sve temelje koje čine Outlook: dubstep, dub, reggae, drum'n'bass, jungle i grime.

Najjeftinije regionalne festivalske i after-party ulaznice za 2022. godinu potražite na linku --> https://www.entrio.hr/event/outlook-origins-2022-11236, a svi koji trebaju smještaj mogu ga naći na linku --> https://www.outlookorigins.com/accommodation.

image

outlook festival

PRESS

Također, svi koji su u blizini, od 30.6. do 3.7., održava se prvi Outlook Festival UK u Cholmondeley Castleu.

U subotu, 25.6., nas očekuje Dimensions Festival 2022 Zagreb Launch Party na kojem nastupaju Borut Cvajner, DJ i istinski kolekcionar vinila i DJ Evan, kojeg svaki ljubitelj housea i techna dobro zna, a koji će svojom selekcijom posjetitelje lansirati na plažu u Tisnom. Ulaznice po cijeni 40 kuna potražite na linku https://dvaosam.com/event/128-dimensions-festival-2022-zagreb-launch-party-w-borut-cvajner-dj-evan, dok će u petak biti 50 kuna.

Nakon desetljeća stvaranja reputacije kao jednog od najuglednijih festivala elektroničke glazbe u Europi, Dimensions festival se i ove godine održava u Tisnom, u prekrasnoj uvali The Garden Resorta, te na otvorenoj terasi diskoteke Barbarella's, uz neizostavne boat i after partyje.

image

outlook festival

PRESS

Uz stalnu predanost klupskim zvucima i praćenju scene, glavna imena koja stižu na festival pokazuju svu raskoš elektroničke glazbe današnjice. Dimensions festival se uvijek izdvajao zbog nekoliko ključnih razloga: posvećenost uzbudljivom programu, ekskluzivni i premijerni nastupi, te ukusna mješavina novih heroja i pravih legendi. S uvijek visokom razinom kvalitete zvuka, motom kako je glazba uvijek na prvom mjestu i kontinuiranim njegovanjem zajednice izdavačkih kuća i klupskih partnera i ove godine Dimensions će predstaviti neke od vodećih glazbenika na sceni, te još veći raspon glazbenih stilova, s glazbenicima u vrhuncu njihove karijere.

Najjeftinije regionalne festivalske i after-party ulaznice za 2022. godinu potražite na linku --> https://www.entrio.hr/event/dimensions-festival-2022-11237, a svi koji trebaju smještaj mogu ga pronaći ovdje --> https://www.dimensionsfestival.com/accommodation.

Linker
20. travanj 2024 07:38