Youtube
IZBOR NAJBOLJIH

Najbolje ovogodišnje božićne reklame za koje će vam trebati maramice

Već početkom studenog velike kompanije kreću u natjecanje za osvajanje publike najboljom božićnom reklamom. Obitelj i kućni ljubimci, širenje ljubavi i dobrih želja u fokusu su svake od njih, a ove godine dočekalo nas je par iznenađenja.

Već početkom studenog velike kompanije kreću u natjecanje za osvajanje publike najboljom božićnom reklamom. Obitelj i kućni ljubimci, širenje ljubavi i dobrih želja u fokusu su svake od njih, a ove godine dočekalo nas je par iznenađenja.

Svake godine svi se trude emotivnom i originalnom reklamom dirnuti gledatelje, a izdvojjili smo one koji su se posebno istaknuli. Lani je robna kuća John Lewis mnoge rastužila reklamom o starcu na Mjesecu pa su ovog puta odabrali malo zabavniji pristup i u prvi plan stavili slatkog boksera Bustera zbog kojeg ćete se od srca nasmijati.

Jedno od najvećih iznenađenja ovih blagdana priredio nam je švedski high street brend H&M koji je za božićnu reklamu angažirao američkog redatelja Wesa Andersona, poznatog po filmovima "Hotel Grand Budapest" i "Fantastični gospodin Lisac", a u glavnoj ulozi kratkog filma "Come Together" je Adrien Brody kao vlakovođa čiji vlak zbog snijega kasni 11 sati pa on kao utjehu putnicima priprema malu božićnu zabavu.

S porukom "Otvorite srce svima" Apple je ove godine lansirao svoju dirljivu reklamu za koju su inspiraciju pronašli u filmu "Mladi Frankenstein" iz 1974. godine. U glavnoj ulozi čudovišnog stvorenja je Brad Garrett koji se spusti u grad i sa žaruljicama u vratu odluči zapjevati okupljenim stanovnicima na trgu, pored okićene božićne jelke. Da vam ne otkrijemo sve, pogledajte dirljivu reklamu!

Prva reklama londonske zračne luke Heathrow u 70 godina njihovog postojanja oduševila je mnoge. U fokusu su dva preslatka medvjedića (zapravo djed i baka) koji putuju u London za Božić, a s trenutkom njihovog emotivnog susreta s unucima svi se možemo povezati. Ne garantiramo da na kraju videa nećete pustiti suzu.

Britanski supermarket Sainsbury's uvijek se posebno potrudi oko božićne reklame i ova godina nije iznimka. Razlikuje se od ostalih po tome što se radi o animiranom uratku, a prati muškarca Davea koji se priprema za veliku proslavu, ali ništa ne stiže na vrijeme i na kraju otkriva koji je to najbolji dar koji ove godine može dati.

Baka Mraz, koju je utjelovila glumica Janet McTeer, glavna je zvijezda božićne reklame britanske modne marke Marks & Spencer koju je režirao Tom Hopper, redatelj filma "Kraljev govor", koji je nagrađen s četiri Oscara.

Vratiti se kući za Božić kroz oluju i snijeg nije jednostavan zadatak. Osobito ako je u pitanju maleni crvendać. Ali u reklami britanskog lanca supermarketa Waitrose, ptičica uspije sretno doletjeti kući gdje je jedna djevojčica sa strepnjom očekuje.

U velikom broju reklama ove se godine istaknula i jedna poljske kompanije Allegro. Simpatični djed počne učiti engleski jezik jer za Božić putuje svojoj obitelji gdje će... Ma, najbolje da pogledate video!

Možda malo neobično za kompaniju koja živi od mobilnih uređaja, ali Huawei je ove godine odlučio poručiti da se taj jedan dan u godini, na Božić, maknemo od svojih pametnih telefona i posvetimo obitelji.

Linker
25. travanj 2024 23:57