Press
Brojna iznenađenja

Najšarmantniji piknik u gradu nudi dobru mjuzu, odličnu klopu, a za društvo se sami pobrinite

Ljeto još uvijek traje i idealno je vrijeme za piknik i druženje u skrivenim zelenim oazama.

Ako uz idilično uređenje možete uživati u vrhunskim street receptima poznatih chefova, hladno pivo i koncerte popularnih glazbenika, znate da počinje Staropramen piknik. U dvorištu Likovne akademije (Ilica 85) uz odlične zvuke Matije Cveka & The Funkensteins otvoren je desetodnevni piknik na kojem svaki dan do 30. kolovoza možete uživati u opuštenim ljetnim trenucima.

Press
Piknik traje do 30. kolovoza.

Piknik je ove godine prepun novosti pa tako u food courtu u kojem se možete počastiti bogatom ponudom jela, prvi put možete isprobati i ponudu Staropramen Food Trucka.

Centralno mjesto za druženje u parku kojim dominira Meštrovićeva skulptura su popularne sjenice koje pružaju privatnost i prostor za neometano uživanje u hrani i piću.

Press

Za sve koji ipak žele osjetiti dojam piknika na travi, tu su dekice i jastučići s kojima možete stvoriti vlastiti piknik ugođaj. Ljubitelji knjiga doći će na svoje jer im je na raspolaganju jedina pop up zelena knjižnica u gradu.

Press

Uz brojne lampice, jastučiće, košare, piknik stoliće i cvijeće, park Likovne akademije sljedećih će dana biti najšarmantnije mjesto za odmor u gradu.

Svaki dan na piknik pozornici nastupat će mladi i talentirani glazbenici. Nakon otvorenja i Matije Cveka, u petak je nastupio Vinko Ćemeraš s bendom Talvi Tuuli, a uslijedit će koncerti Nikole Marjanovića, grupe Pavel, Jure Brkljače, Lu Jakelić te druga glazbena iznenađenja.

Press
Koncrti se nastavljaju i u danima koji slijede.

Zalogaji, koji najbolje prate selekciju Staropramen piva, naći će se na dva spota unutar piknik dvorišta - na Halpers kućici i na prepoznatljivom zelenom Staropramen Food Trucku. Sicilijanska pizza, pulled pork, pikantni krumpirići ili hamburger s kozicama tek su dio kulinarske ponude zbog koje će se svatko poželjeti vratiti bar još jednom.

Press

Na zelenoj travi, uživanje u hrani, pivu i glazbi, sukladno svim epidemiološkim mjerama, trajat će od 15 sati do ponoći radnim danom, te od 12 sati do ponoći vikendom, a točan program može se provjeriti na službenoj Facebook stranici.

Press
Trenutno, ovo je najživlje mjesto u gradu.

Otvorenje sad već tradicionalnog piknika nisu propustili ni poznati obožavatelji.

POGLEDAJTE TKO SE SVE POJAVIO NA PRVOJ PIKNIK VEČERI!

Linker
19. travanj 2024 00:44