Napokon!

Nakon dugo čekanja stiže Narcos: Treća sezona je i posljednja, a čini se da će biti spektakularna

Serija koja govori o usponu i padu meksičkih narko-kartela nakon dulje stanke dolazi na ekrane, a kako se vidi iz dostupnih materijala bit će zanimljivih promjena.

Radnja nadolazeće sezone serije "Narcos: Mexico" odvija se nakon uhićenja Miguela Ángela Félixa Gallardoa, kojeg glumi Diego Luna, što dovodi do novih zapleta u drami narkotičkih kartela u gradu Tijuani na granici Meksika i SAD-a. Uhićenje glavnog lika dovelo je do ujedinjenja različitih kartela, a u novim ćemo epizodama gledati složene odnose u novoj hijerarhiji. Ako je suditi prema atraktivnom službenom traileru bit će i starih, ali i novih likova.

U prvoj sezoni "Narcos: Mexico" pratimot Gallardoa, bivšeg policajca iz Sinaloae, kako postaje šef najvećeg narko biznisa u Meksiku, nakon što je ujedinio nekoliko kartela pod jedno vodstvo. I kao u svemu, ono što se visoko popne, mora nekada i pasti - pa tako u drugoj sezoni "Narcos: Mexico" pratimo Gallardov pad, gubitak moći, prijatelja te na kraju i slobodu.

Pogledajte video

Treća sezona serije 'Narcos: Mexico' na Netflix dolazi 5. studenog, a kako su rekli tvorci - ujedno će biti i posljednja.

"Odnedavno slobodni karteli bore se da prežive političko previranje i eskalaciju nasilja, pojavljuje se nova generacija mladih meksičkih bossova. No u ovom ratu, istina je prva kolateralna žrtva - sa svakim uhićenjem, ubojstvom i preuzimanjem, stvarna pobjeda je sve dalje", piše u sinopsisu treće sezone.

Prvi put žena

Početak prikazivanja u studenom dolazi nakon dulje stanke. Naime, nastavci serije počeli su se snimati prije pandemije, no zbog globalnog prekida cijele produkcije, i ekipa "Narcos: Mexico" bila je prisiljena uzeti dulju pauzu.

image
Luisa Rubino glumi novinarku te je ujedno i naratorica treće sezone.
NETFLIX/PLANET/PROFIMEDIA

Svaka sezona "Narcosa" ima naratora, to je lik koji je izvan svih kartela i pokušava shvatiti kretanja i organizaciju kriminalnih udruženja. Naratori u prošlim sezonama bili su agenti DEA-e koje su glumili Pedro Pascal, Boyd Holbrook i Scoot McNairy.

Iz trailera za posljednju sezonu vidi se novitet u tom aspektu, nove će epizode imati naratoricu - Andrea Nunez koju glumi Luisa Rubino, meksička je novinarka koja prati priče iz podzemlja - ovo je ujedno i prvi ženski narator u seriji.

Linker
28. ožujak 2024 09:06