ZA SVAKOGA PONEŠTO

Ne možete odlučiti koji film pogledati? Donosimo pet trenutno najpopularnijih filmova u kinima

Ako još uvijek ne možete sastaviti popis filmova koje trebate pogledati, uputite se u kino i pogledajte neke od top 5 najpopularnijih.

Iako je mnogima većinom najljepše gledati filmove u intimnoj kućnoj atmosferi, ponekad se jednostavno zaželimo izlaska u kino. Uz kokice i nachose filmovi ostavljaju poseban doživljaj, posebno ako smo u pratnji drage osobe.

Donosimo top pet najpopularnijih filmova koji se trenutno prikazuju u kinima.

Psići u ophodnji

Trenutno je na listi filmova najpopularniji dječji animirani film Psići u ophodnji. Za sve male i velike ljubitelje animiranih filmova, ovo je odličan razlog za odlazak u kino.

Kratki sadržaj

Uvodeći nas u novi svijet Adventure Cityja, kad psići saznaju da je Humdinger postao gradonačelnik prometne metropole, kreću u akciju kako bi spasili grad od sebičnosti. Uz nove lokacije, humoristične nove likove, ludu akciju, ova poznata CG animacija savršen je film za zajedničko uživanje cijele obitelji.

Escape room 2: Bez izlaza

Za one hrabrije u kinima se trenutno prikazuje horor Adama Robitela koji ne garantira miran san. Uživate li u osjećaju da vam se ledi krv u žilama, uputite se u kino - sami ili uz pratnju. Važno je samo da niste mlađi od 12 godina.

Kratki sadržaj

Bez izlaza nastavak je velikog hita i psihološkog trilera koji je prestravio publiku diljem svijeta. U ovom nastavku, šestero se ljudi nehotice nađe zatvoreno u drugoj seriji soba za bijeg, polako otkrivajući što im je zajedničko za preživljavanje. Udružujući snage s dvoje preživjelih, ubrzo otkrivaju da su svi već igrali ovu igru.

Čitajte i: Hrvatska ima film u Cannesu: Debitantska drama dubrovačke redateljice među svjetskom elitom

Odred otpisanih: Nova misija

Za ljubitelje avanture i adrenalina starije od 15 godina, u kinima se prikazuje film Odred otpisanih koji je sve samo ne monoton. Akcijski film Jamesa Gunna zasigurno će vas držati budnima.

Pogledajte video

Belle Reve, zatvor s najvišom stopom smrtnosti u SAD-u drži najgore super-negativce koji će učiniti sve da izađu - čak se i pridružiti supertajnoj, super-mračnoj misiji.

Ovoga puta zadatak je okupiti Bloodsporta, Peacemakera, Captaina Boomeranga, Ratcatchera 2, Savanta, King Sharka, Blackguarda, Javelin i svima omiljenu Harley Quinn, naoružati ih i baciti na udaljeni neprijateljski otok. Već tradicionalno, jedan njihov pogrešan potez može ih koštati života.

Kuća noćnih mora

Čini se da su u kinima najpopularniji filmovi za ljubitelje mračnog i mističnog sadržaja, pa je tako na listu najgledanijih dospio i horor Kuća noćnih mora koji je rezerviran za gledatelje starije od 15 godina.

Kratki sadržaj

Oporavljajući se od iznenadne smrti supruga, Beth ostaje sama u domu na jezeru koji joj je sagradio. Tamo se pokušava pribrati i ponovo započeti život bez njega, a tada kreće prava noćna mora. Uznemirujuće vizije mame ju sablasnom privlačnošću. Suprotno savjetima svojih prijatelja, Beth počinje kopati po suprugovim stvarima, a ono što nalazi su tajne - čudne i uznemirujuće.

Čitajte i: Film bivše medicinske sestre ‘Frida‘ rasplakao Kate Winslet: Aleksandra Odić rodom je iz dervente, a Briljirala je u Cannesu

Free Guy

Volite li akcijske filmove, ali i komedije, savršen izbor s liste top 5 filmova za vas je Free Guy - akcijska komedija s kojom ćete se u potpunosti opustiti.

Linker
25. travanj 2024 02:20