promo
bestseller na velikom ekranu

Nicole Kidman u novom traileru za najiščekivaniju ekranizaciju godine

Najnovija filmska adaptacija koja nas čeka jest ona bestsellera autorice Donne Tartt, a danas imamo prilike vidjeti i prvi najavni trailer za film.

Film "Češljugar" je adaptacija svjetski priznatog romana koja je 2014. nagrađena nagradom Pulitzer za fikciju i medaljom Andrew Carnegie za izvrsnost u fikciji.

Osim Nicole Kidman, glumačku postavu u filmu Češljugar čine: Oakes Fegley (Pete i zmaj), Ansel Elgort (Krive su zvijezde, Vozač), Finn Wolfhard (TV serija Stranger Things, Ono), Aneurin Barnard (Dunkirk), Sarah Paulson (Oceanovih 8, TV serija Američka horor priča), Luke Wilson (Put oko svijeta u 80 dana), Jeffrey Wright (Igre gladi, Noć igre), Ashleigh Cummings, Aimee Laurence, Willa Fitzgerald (TV serije Kuća od karata, Zakon i red: Odjel za žrtve), Denis O’Hare (TV serija Američka horor priča, Dobra žena) i Boyd Gaines (Driving Miss Daisy).

promo

Film donosi priču o Theodoreu "Theo" Deckeru koji je imao je 13 godina kad mu je majka ubijena u bombaškom napadu na muzej umjetnosti Metropolitan. Ta mu je tragedija promijenila smjer života, šaljući ga na putovanje puno tuge i krivnje, otkrivanja i otkupljenja, čak i ljubavi. Kroz sve to uz njega je jedina opipljiva stvar ostala od tog stravičnog dana - slika malene ptice koju je njegova majka voljela.

promo

Film Češljugar pogledajte u svim kinima od 12. rujna u distribuciji Blitza, a za najnoviju filmsku adaptaciju izašao je prvi najavni trailer za film.

Linker
23. listopad 2021 16:57