Luka Sepčić
novi singl kao najava albuma

Nikad emotivnija i zanosnija Domenica: 'Pjesma me osvojila na prvu pa se nadam da će tako i moju publiku!'

Vedra, nasmijana i talentirana, mlada pjevačica brzo je pridobila obožavatelje koje je sada počastila novim singlom 'Ćiribu ćiriba'.

Nakon hitova "Kad sam s tobom ja", "Vidi se iz aviona" i "Ljubavna limunada", pjevačica Domenica predstavila je ove godine četvrti po redu singl "Ćiribu ćiriba" i ujedno najavila istoimeni album.

Korčulanka je najavila prvi samostalni album koji njezina publika već dugo iščekuje. Ugođaj i zvuk pjesme drugačiji su od njezinih prijašnjih hitova, pa je tako ovom baladom predstavila i svoju ozbiljniju, emotivnu stranu. To čini svojevrsnu prekretnicu njezine karijere, radi čega joj je ova pjesma vrlo posebna. Pravi trenutak, melodija i pravi stihovi ne traže mnogo razmišljanja, a Domenica je otkrila kako je odmah znala da je ovaj singl upravo za nju. "Pjesma me osvojila na prvu pa se nadam da će tako i moju publiku!" - izjavila je pjevačica.

Luka Sepčić

Luka Sepčić

Tekst i glazbu za singl potpisuju Vjekoslava i Tonči Huljić, s kojima ju veže posebna nit kroz gotovo njezinu cijelu karijeru. Predstavljen je i spot za pjesmu, za čiju je produkciju zaslužan dvojac "Sestrice". U svom najzanosnijem izdanju do sada, Domenica je kroz spot prikazala priču o neuzvraćenoj ljubavi i ljubavnom trokutu u kojem se našla.

Linker
23. travanj 2024 01:20