Notes of Zagreb - Dolac 2
 Promo
zagreb kao inspiracija

Notes of Zagreb upotpunio bogatu kolekciju mirisa za dom s tri nove kreacije

Za sve ljubitelje lijepog i ugodnog mirisa u domu, popularni hrvatski brend u svoju je ponudu uvrstio tri nove kreacije inspirirane glavnim gradom.

Notes of Zagreb upotpunio je svoju kolekciju mirisa. 10000 Agram, St. George slays the Dragon i Dolac 2 tri su nove mirisne kreacije koje će biti po ukusu onih koji uživaju u posebnijim mirisima. Kao i do sad, inspiracija je proizašla iz dobro poznatih znamenitosti grada Zagreba, s posebnim naglaskom na mirisne note koje ih dočaravaju.

Miris 10000 Agram posveta je starom Zagrebu i vremenu kad se grad Zagreb nazivalo starim austrijsko/njemačkim nazivom - Agram. Miris je to koji u sebi krije mnoge tajne koje se ističu kroz kompoziciju pomalo "težih" mirisnih nota. Iris i vanilija u gornjim notama isprepliću se s pačulijem i crnim paprom u srednjim notama te oud-om i duhanom u donjim notama. 10000 Agram izbor je za one koji traže postojan i zagasit miris za svoj dom ili radni prostor.

Promo
Notes of zagreb - Agram

St. George slays the Dragon (Sv. Juraj) koji ubija zmaja poznata je srednjovjekovna tema o borbi dobra i zla. Simbol te borbe je crvena boja koja je bila i nit vodilja ovog mirisa koji se otvara notama crvenog voća. U srednjim notama osjeti se crveno vino Isabella dok u bazi mirisa prevladava sandalovina. St. George slays the Dragon karakterizira lagani, lepršavi i slatkasto-voćni ton.

Promo
Notes of Zagreb - St.George Slays the Dragon

Treći novitet, Dolac 2 predstavlja počast mjestu koji od svojih početaka predstavlja simbol okupljanja ljudi i ispreplitanja bogatih mirisa i okusa. Miris u sebi krije note koje se otvaraju notama morske soli i mlijeka od smokve na koje se nadovezuju note smokvinog lišća i hrasta, kao baze ovog mirisa. Ovaj pomalo hladan i decentan miris stvoren je za duge, tople dane koji su pred nama.

Promo
Notes of zagreb - Dolac

Linker
15. travanj 2024 07:53