Odeata
Četvrto u nizu

Novo izdanje sajma InDizajn donosi brojna iznenađenja domaćih kreativaca

I ove će godine domaći dizajneri u sklopu Bazara, najprometnijeg i najatraktivnijeg dijela Festivala modernog doma, predstaviti zanimljiva rješenja za uređenje i opremanje životnog prostora.

Ako uživate u uređivanju svog doma i volite ga oplemenjivati raznim detaljima, uživat ćete i od 26. do 29. rujna u Areni Zagreb na sajmu interijera "InDizajn". U sklopu njega će brojni domaći kreativci i produkt dizajneri, točnije njih 16, predstaviti svoje proizvode na Bazaru, dijelu programa Festivala modernog doma koji uvijek privlači najviše pažnje.

Verka

Među kreativcima naći će se riječka akademska slikarica Mirna Sišul, koja ove godine obilježava 20 godina umjetničkog stvaralaštva te će na festivalu predstaviti svoje slike, otkačene tapete i kišobrane. Osim nje, brend Why Knot, iza kojeg stoje majka i kći također iz Rijeke, osvojit će vas unikatnim proizvodima za dekoraciju prostora. Još neki od kreativaca čije ćete proizvode moći pogledati i kupiti: umirovljeni brodostrojar Rikard Rovan Savelli, WallWare, Klesarstvo Marinović, Odeata, Tabushi i drugi.

Ove će se godine na Bazaru po prvi put predstaviti i ustanova za rehabilitaciju i zapošljavanje osoba s invaliditetom Suvenir Arbor čije će rukotvorine od punog drva, kao što su igračke i ručno izrađeni i oslikani šatori, posebno oduševiti mališane. U Areni će se na 5000 kvadrata predstaviti ukupno više od 80 izlagača područja opremanja interijera, renomiranih stručnjaka i arhitekata. Posjetitelji će osim izložaba moći sudjelovati u radionicama, gdje će čuti različite ideje i savjete ili naučiti osnove nekih vještina kao što je izrada keramike ili uživati u predavanju talijanskog arhitekta Stefana Boerija na temu “Od vertikalne šume do šumskog grada: novi modeli održivog urbanizma”.

Više informacija o programu i izlagačima pogledajte na službenim stranicama InDizajn sajma.

Linker
25. travanj 2024 03:09