Instagram
DVIJE ULAZNICE

Odabrana dobitnica dvije ulaznice za koncert talijanske dive Anne Oxe!

Jedna od najvećih talijanskih glazbenih diva Anna Oxa stiže na šibensku Tvrđavu sv. Mihovila 30. srpnja, a mi vam poklanjamo dvije ulaznice za uživanje u unikatnom i moćnom vokalu.

Dobitnica:

Iva Sorta-Bilajac Turina, Rijeka

--------------------------------------------------------------------------------

Anna Oxa će na šibenskoj Tvrđavi sv. Mihovila nastupiti 30. srpnja. Informaciju je nedavno objavila i sama pjevačica koju zbog unikatnog, moćnog vokala i emotivne interpretacije često nazivaju "Glas i srce", a za njezin nastup najkreativniji odgovor nagrađujemo s dvije ulaznice!

POKLANJAMO dvije ulaznice za koncert:

Talijanska glazbena ikona svojim umijećem i karizmom intrigira publiku od samih početaka svoje karijere. Debitantskim nastupom na prestižnom talijanskom festivalu Sanremo, sa samo 17 godina, osvojila je drugo mjesto pjesmom Un emozione da poco, što je lansiralo njenu glazbenu karijeru. Kritika ju je tada prepoznala kao talentiranu i intrigantnu pjevačicu, potpuno drugačiju od ostalih na sceni.

Tijekom karijere postala je svojevrsno zaštitno lice festivala, koji je ostao obilježen njenim hitovima È tutto un attimo, Ti lascerò, Senza pietà, te stiliziranim i zanimljivim nastupnima. Zbog ekstravagantnog izgleda i snažnog vokala pošlo joj je za rukom da izazove veliko zanimanje kako obožavatelja, tako i šire publike.

Do sada je objavila brojne albume na kojima su se našle uspješnice A lei, Donna con te, La Mia Anima D'uomo. 2000. godine na albumu L'eterno movimento okrenula se etno melosu, inspiriranom njenim albanskim korijenima, čime je pokazala svoju svestranost. Narednih godina okrenula se eksperimentiranju glasom i aranžmanima, što je do posebnog izražaja došlo u njenom nastupu na Sanremu 2006. pjesmom Processo a me stessa, te albumom Proxima iz 2010. godine. Kombinacija orkestralnog zvuka i ritma obilježenog etno elementima neodoljivo podsjeća na ono što danas glazbena kritika prepoznaje kao world music. Jedinstvena i autentična, Oxa ne prestaje plijeniti pažnju glasom i stilom, u što se možete uvjeriti i sami ovog ljeta.

Ulaznice po cijeni od 380 kuna dostupne su na prodajnim mjestima šibenskih tvrđava: u City Pointu (ulica Don Krste Stošića 1, Šibenik), na blagajnama tvrđava sv. Mihovila i Barone te online u sustavima Eventim i Croatia Tickets, do 30. lipnja.
Linker
20. listopad 2021 17:28