Braća Sinković pridružili su se još jednoj humanitarnoj akciji
 Promo
#zagrebdiše

Olimpijci za pacijente iz cijele Hrvatske! Zagreb maraton i udruga INSPIRO za kliniku Jordanovac

Svi se suočavamo s problemima, ali važno je da ne zaboravimo na najranjivije, one kojima je pomoć sada najpotrebnija. Klinika za plućne bolesti Jordanovac teško je stradala u potresu te ostavila brojne Zagrepčane, ali i sve stanovnike Republike Hrvatske, bez neophodne zdravstvene skrbi.

Klinika za plućne bolesti Jordanovac teško je stradala u potresu koji je 22. 3. 2020. pogodio Zagreb i ostavila naše sugrađane i stanovnike Republike Hrvatske bez neophodne zdravstvene skrbi. Solidarnost je jedna od najvećih vrijednosti svake zajednice. U ovim izvanrednim okolnostima brojni su se pojedinci i tvrtke iskazali hrabrim i nesebičnim djelima na koja kao društvo možemo biti iznimno ponosni.

Nakon više uspješnih zajedničkih aktivnosti, Zagreb mararton je opet udružio snage s udrugom INSPIRO (udruga osoba s transplatiranim plućima) te pozivaju partnere, prijatelje i sponzore da svi zajedno podržimo inicijativu prikupljanja donacija za obnovu klinike.

Promo
Braća Fantela jedni su od ambasadora hvalevrijedne humanitarne akcije

Upravo nam svakodnevni iskazi solidarnosti i zajedništva pokazuju kako nije sve tako crno što želimo komunicirati i kroz poruku ZAGREB DIŠE.

Uz nesebičan i entuzijastičan odaziv naših partnera i brojnih pojedinaca, ovoj su se inicijativi kao ambasadori cijele kampanje pridružili i naši olimpijci Ivica Kostelić, braća Sinkovići, Filip Zupčić, braća Fantela, te tvrtke SVE PET, Zagreb plakat, Europlakat i Radio 101.

Promo
Velikoj sportskoj manifestaciji pridružio se i Filip Zupčić

Želja nam je da kao velika sportska manifestacija Grada Zagreba i društveno odgovorni pojedinci usmjerimo naše potencijale ka organiziranju pomoći bolnici Jordanovac, a uz sudjelovanje sugrađana u skladu s mogućnostima tak da nas u toj utrci u kojoj su svi pobjednici bude što više.

Pridružte nam se donacijom na www.zagreb-marathon.com.

Čitajte i:

Poljupci za zlatne dečke: Ponosne supruge braće Sinković nisu skrivale oduševljenje

Prvi trening na jezeru: Žuljevima protiv korone

Olimpijski prvaci svijeta braća Sinković sada su osvojili i filmska platna

Martin i Valent Sinković sa suprugama: Naš novi dom na Cetini

Linker
20. travanj 2024 04:33