ZELJKO PUHOVSKI/CROPIX
Jamče dobru zabavu

Peti kupe nastavlja s iznenađenjima: EU Advent priprema doček za pamćenje uz tri kralja plesne glazbe

Na najuzbudljivijoj adventskoj lokaciji od 18 do 2 sata ujutro nastupaju Felver, Pepi Jogarde i Antonio Zuza, a zabavu prati bogata ponuda jela i pića.

Ostaviti još jednu napornu godinu za sobom u dobrom društvu i nezaboravnom raspoloženju, zvuči svima kao imperativ. Priliku za to pruža Peti Kupe - EU Advent, nezaobilazna adventska lokacija ove godine na Trnjanskoj cesti 5, kod dvorane Lisinski.

Sjajna neformalna atmosfera kojoj smo svjedočili posljednja tri tjedna ispred kluba Peti Kupe doživjet će vrhunac na dočeku 2022. godine, i to uz raniji dolazak "tri kralja". Tako možemo nazvati trojicu dokazanih jamaca odlične zabave - DJ-e Felvera, Pepija Jogardea i Antonija Zuzu, koji će nas uvesti u Novu godinu uz najfinije zvukove elektroničke glazbe.

image

Dobra zabava je zagarantirana!

PETI KUPE

Uz nastupe trojice najistaknutijih domaćih majstora plesne glazbe od 18 sati do 2 sata ujutro, "štimungu" će doprinijeti i bogata ponuda jela i pića. Za ovu prigodu iz već dobro poznate kuhinje kućice Bora, uz već oprobane talijanske delikatese, stižu lasagne i parmigiana. Ovu posebnu novogodišnju ponudu slasnih jela prati i obilan izbor kobasica i drugih zimskih specijaliteta, zatim slastica kao što su štrukle i štrudle te selekcija vrhunskih vina i pjenušaca Decanterom ovjenčane vinarije Bora.

image

Uz dobru glazbu idu dobra hrana i pića, ali i društvo s kojim želite ući u novu godinu.

ZELJKO PUHOVSKI/CROPIX

Čitajte i: Posjetili smo Peti kupe, novu lokaciju za nezaboravnu adventsku zabavu uz odličan gastronomski doživljaj

Dvorište Petog Kupea, udaljeno tek nekoliko minuta šetnje od gradskog središta, osvanut će na Silvestrovo u posebnom ugođaju za što će se pobrinuti ekipe ovog kluba i nekadašnjeg Adventa na Europskom trgu.

Sjajan doček u sličnom izdanju prije dvije godine na spomenutom trgu jamstvo je vrhunske zabave uz probrano društvo, najbolju glazbu, ples i užitke za gurmane.

Linker
26. lipanj 2022 00:33