‘Tama: Oni koji ubijaju‘

Pomiče granice: Pogledajte drugu sezonu mračne danske drame o psihologiji kriminalaca

Napete epizode druge sezone prikazuju se samo na Pickbox NOW!

Streaming servis Pickbox NOW predstavlja drugu sezonu zadivljujuće psihološke kriminalističke drame Tama: Oni koji ubijaju (Darkness: Those Who Kill). Mračna danska serija oduševljava zanimljivom pričom, kompleksnim likovima i njihovim psihološkim profilima te pomiče granice skandinavskog kriminalističkog noir žanra.

U središtu je radnje Louise Bergstein, istražiteljica koja se bavi profiliranjem kriminalaca. Uranjajući u mračne želje i psihologiju potencijalnih zlikovaca, pomaže riješiti različite slučajeve ubojstava.

image

Druga sezona serija na Pickbox NOW prikazuje se od 7. veljače

PRESS

Napeta igra mačke i miša

U drugoj sezoni koja se sastoji od osam epizoda Louise istražuje neriješeni slučaj u kojem su tri mladića ubijena u razmaku od nekoliko mjeseci. Pridružuje se policiji na čelu s glavnom detektivkom Karinom Hørup, kako bi zajedno radili na ovom misterioznom slučaju. Nakon što s njom kontaktira bivša obiteljska prijateljica Alice koja umire i želi prije smrti riješiti ubojstvo svog sina, Louise postaje osobno povezana sa slučajem.

image

Mračna danska serija oduševljava zanimljivom pričom, kompleksnim likovima i njihovim psihološkim profilima

PRESS

Čitajte i: Hit koji će vas prikovati uz male ekrane: Konačno možemo pratiti cijenjenu francusku seriju!

Louise se suočava s rijetkim tipom ubojice, tihim ubojicom koji vodi naizgled normalan život. Kako bi riješila slučaj, mora upotrijebiti sve svoje psihološke vještine da bi razumjela njegovo složeno ponašanje. Počinje napeta igra mačke i miša, prisiljavajući Louise da se suoči s vlastitom prošlošću. Hoće li uspjeti zaustaviti ubojicu prije nego što bude prekasno ili je on previše pametan da bi ga se moglo nadmudriti?

image

Louise se suočava s rijetkim tipom ubojice koji vodi naizgled normalan život

PRESS

Impresivan psihološki triler

Impresivan psihološki triler koji se ne ustručava upotrijebiti scene strave u prikazu postupanja sa žrtvama na specifičan i interesantan način pokazuje stvarnu opasnost, kako za žrtve tako i za istražitelje ubojstva. Druga sezona danske kriminalističke serije Tama: Oni koji ubijaju, prikazuje se na Pickbox NOW!

Linker
19. travanj 2024 12:41