Tražiš izazov?

Postani Bike Student: Istraži Zagreb i Berlin na dva kotača i osvoji vrijedne nagrade

U ovo doba pandemije koronavirusa, donosimo Vam novi način rekreacije na otvorenom koja povezuje aktivni život s turizmom, prirodnom i kulturnom baštinom. Registracijom na ovu aplikaciju postajete Bike Student koji polaže ispite održavajući aktivnu formu. Na ovoj Akademiji za svoj trud bit ćete i nagrađeni, a u svoj Index (ponovno) imate priliku redati uspjehe, odnosno položene ispite.

Već postojeći cikloturistički proizvod Bicikademija je doživjela svoj novi dizajn i postaje novi brend pod nazivom Bikademy koji se sastoji od nove web stranice i nove Android aplikacije.

Bikademy predstavlja inovativni i interaktivni cikloturistčki koncept koji određena područja promovira kao idealne cikloturističke destinacije. Odabrane destinacije predstavljaju Studije koji se sastoje od lokacija prirodne i kulturne baštine koji predstavljaju Bikademy Ispite.

Namijenjen je i lokalnom stanovništvu svakog Studija, ali i sve većem broju cikloturista koji posjećuju našu zemlju te na taj način može poslužiti kao izvrstan alat i dodana vrijednost u turističkoj ponudi destinacija.

Svaka osoba koja se regestrira na aplikaciji postaje Bike Student. U svom Indeksu na aplikaciji polažu ispite na način da biciklom posjete određeni ispit (lokaciju) i naprave selfie putem aplikacije. Nakon položenih svih ispita određenog Studija, Bike Studenti dobivaju nagradu. Za Hrvatsku nagrade osigurava GIANT Hrvatska.

image
Biciklirajte i polažite ispite...
INSTAGRAM/BIKADEMY

Osim redizajna, i aplikacija i web stranica su optimizirani kako bi bili još više orijentirani korisnicima i jednostavniji za korištenje. Nagrade za Bike Studente predstavljaju biciklističke proizvode koji nam uvijek trebaju. Trenutno brojimo više od 600 Bike Studenata.

U isto vrijeme otvaramo i dva nova Studija - Zagreb i Berlin.

Zagreb je novi Studij u Hrvatskoj sa sedam lokacija (Ispita): Trg Bana Josipa Jelačića, Maksimir Park, Jarun, Bundek, Jezero Savica, NSB i Mirogoj.

Berlin je idealan za obilazak biciklom, a naši ispiti su sljedeći: Molecule Man, Tempelhof Park, Victory Column, Eastside Gallery, Berlin Television Tower, Brandenburg Gate, Podsdamer Platz i Checkpoint Charlie.

Planiran je skori izlazak na europsko tržište, a najviše iz tog razloga je kompletan sadržaj na engleskom jeziku.Uz nove Studije, i dalje su tu Studiji i ispiti svih pet slavonskih županija, Bjelovara, Istre, Raba...

Na novoj web stranici možete ćete pratiti sve novosti oko Studija i Ispita, ali i i nove intervjue i vijesti iz svijeta bicikliranja.

Linker
24. travanj 2024 16:24