Promo
CAREER PATHS CONNECTS

Predsjednica uprave modnog carstva Jimmy Choo dolazi u Zagreb: Tanya Golešić stiže na Career Paths

U Zagrebu se uskoro održava projekt koji mladima pomaže pri izboru odabira karijere i potiče ih na obrazovanje. Uz ostale svjetske stručnjake, na sajmu će sudjelovati i jedna od Hrvatica s uspješnom inozemnom karijerom u luksuznoj modnoj industriji.

Jedna chic Hrvatica s adresom u New Yorku, Tanya Golešić pozvana je da bude dijelom skorašnjeg projekta pod nazivom Career Paths Connects, koji će se održati 25. siječnja u hotelu Hilton Garden Inn u Zagrebu. Career Paths osnovan je 2014. u Milanu u Italiji, a radi se o projektu koji potiče mlade na obrazovanje i pomaže im pri pravom odabiru istoga. Zamišljen je kao mjesto gdje će, po uzoru na svjetske prakse, mladi dobiti mogućnost da s najboljim svjetskim stručnjacima, poput Tanye Golešić, jasnije definiraju gdje žele stići, kojim putem ići i kako pronaći zadovoljstvo u postizanju karijernih ciljeva.

Inače, Tanya Golešić predsjednica je uprave modnog carstva Jimmy Choo. Ovaj luksuzni brend poznatih štikli koje obožavaju brojne svjetske zvijezde poput Beyonce, Jennifer Lopez ili Lady Gage, kruna je karijere poznate Hrvatice. Ova uspješna poslovna žena, s dugogodišnjom karijerom u modnoj industriji, svoju je profesionalnu karijeru gradila u tvrtkama poput Canada Goose Inc., obnašala je i poziciju Senior Vice President of Global Sales & Business Planningu za Marc by Marc Jacobs, kao i izvršne pozicije u Jones Group i Ralph Lauren Corp. Trenutno je i direktorica udruženja modne obuće u New Yorku (Fashion Footwear Association of New York).

Od 10:00 do 17:00 sati posjetitelji sajma interaktivno će sudjelovati u procesu međusobnog upoznavanja s izlagačima iz cijele Europe, SAD-a i Azije. Štandovi brojnih poznatih sveučilišta, poput talijanskog Bocconija ili španjolske IE Business School približit će svoje svjetonazore i kriterije budućim studentima te im samim time olakšati proces upisa na njihove prestižne fakultete. Također, na sajmu će biti prisutne respektabilne ljetne škole i strani internati sa svojim zanimljivim programima, čije dobne skupine započinju s 12+, što čini "Career Paths Connects" odličnom prilikom i za mlađe uzraste.

Inače, Tanya Golešić rođena je u Hamiltonu, na kanadskom jezeru Ontario, gdje su se njezini roditelji Hrvati, tijekom sedamdesetih godina prošlog stoljeća preselili. Svoju bogatu karijeru Tanya je započela u Torontu, radeći za kanadskog modnog dizajnera Petera Nygrad-a kao glavni računovođa u modnoj industriji. U siječnju 2001. odlučila je slijediti svoje snove i preselila u New York, gdje je u Nygardovoj američkom sjedištu obnašala funkciju direktora prodaje. Upravo New York se ispostavio ključnim u daljnjoj gradnji njezine karijere u modnoj industriji. U ožujku 2016, Tanya postaje predsjednik/izvršni direktor Jimmy Choo Amerike u New Yorku. Od tada obnaša funkciju kao član izvršnog tima, te i dalje vodi prodaju Jimmy Choo na Capri Holding (sada Jimmy Choo, Michael Kors i Versace).

Linker
19. travanj 2024 04:13