Prijave su otvorene

Priključimo se: Virtulana utrka 53nja najbolje je djelo kojim možete započeti Novu godinu

Do danas su mnogi znani i neznani ljudi diljem Hrvatske pokazali veliko srce i spremnost pomoći svojim sugrađanima u nevolji. Inicijativi da pomognu potresom pogođenim područima i ljudima koji su ostali bez svega priključuje se i Rotary Club Osijek koji pozivaju na Virtualnu utrku.

"Petrinja, Sisak i Banija pogođeni su jakim potresom u kojemu je osim materijalne štete nažalost, izgubljeno i sedam života. Kao i uvijek rotarijanci su spremni pomoći i brzo i konkretno. U suradnji s članovima RC Sisak, a potkrijepljeno informacijama s terena, bit će donesena odluka gdje je pomoć prijeko potrebna te na koji način možemo dugoročno pomoći žiteljima potresom pogođenih područja. Uz suorganizatore, pokrenuli smo ovu humanitarnu akciju za sve sportaše i rekreativce." poručili su iz Rotary Cluba Osijek "Josip uraj Strossmayer" pozivajući građane da im se priključe prijavama za utrku.

PRIJAVITI SE MOŽETE OVDJE!

Donacija iznosi 53,00 kune (po izboru može se izvršiti i veća uplata). Uplatnice su generirane odmah nakon prijave pored Imena i Prezimena.

INFO za inozemne uplate: Račun je multivalutni moguće su uplate u eurima i dolarima SWIFT za inozemne uplate je PBZGHR2X

Cjelokupni iznos bit će uplaćen za pomoć Petrinji, Sisku, Glini i okolici.Sav angažman i troškove akcije snosi Rotary.

Virtualna utrka počinje 1. 1. 2021. i traje do 15. 1. 2021. Prilikom prijave se automatski dodjeljuje virtualni startni broj, Prijava rezultata se vrši online preko aplikacije stoperica.hr u kartici trkača.


Startni paket donosi:

  1. Digitalni startni broj kojega je moguće isprintati
  2. Digitalnu zahvalnicu po završetku utrke

Za dodatne informacije zapratite njihov Facebook i Instagram profil.


Organizator: ROTARY CLUB OSIJEK JOSIP JURAJ STROSSMAYER

Suorganizatori su:

  • Ultramaraton klub Mazator
  • Triatlon klub Mazator
  • Power Body training centar
  • Trči sa srcem
  • Triatlon klub Vukovar
  • BIkademy
  • Sportska udruga građana FCT, Vinkovci
Linker
15. travanj 2024 08:33