‘Maziš mi se‘

Promocija novog albuma Plazmaticka: Povratak na pozornicu nakon 16 godina, uz nove materijale

Niti dva mjeseca od objavljivanja povratničkog albuma ‘Hrđava vremena‘ Plazmatick je najavio izdavanje drugog dugosvirajućeg uratka naziva ‘Maziš mi se‘.

Novi album 'Maziš mi se', elektroničkog producenta Plazmaticka premijerno izlazi u petak, 13. studenog 2020. Zaista simboličan datum! Promocija novog albuma održat će se istog dana u zagrebačkom Pločniku. Uz projekcije spotova i predstavljanje albuma u podrumu Pločnika (Klein), Plazmatick, odnosno Marko Mihalinec, će se ukazati uživo na pozornici nakon 16 godina. Izvesti će selekciju pjesama iz svog opusa s naglaskom na 'Maziš mi se'.

Plazmatick je producent elektroničke glazbe. Svatko tko voli promišljenu, sugestivnu i iznimno kinematografsku glazbu zasigurno će uživati u njegovom izričaju. Niti dva mjeseca od objavljivanja povratničkog albuma 'Hrđava vremena' Plazmatick je najavio izdavanje drugog dugosvirajućeg uratka naziva 'Maziš mi se'.

Pogledajte video

Plazmatickovu glazbu možemo sa stilom opisati kao bezvremensku kombinaciju basa i bubnja, breakova, nomadskih plemenskih mantri, trip-hopa, dubstepa, organske i elektroničke, ambijentalne i filmske glazbe te jazza.

Zamišljeni soundtrack i originalni 'merch'

'Maziš mi se' dolazi u dvije vinilne verzije. Standardnoj te kao deluxe dvostruko vinilno izdanje. Deluxe varijanta će sadržavati i nedavno objavljeni uradak 'Hrđava vremena' dok standardna sadrži samo album 'Maziš mi se'.

'Maziš mi se' je zamišljeni soundtrack, audio katarza hrabro bačena na asfalt urbane džungle, s glavnim motorom zvučnih i životnih iskustava, prikupljenih u posljednje dvije godine. Ovo je sjecište različitih utjecaja i kinematografskih audio autocesta.

image
U kampanji za Plazmatickove majice, sudjelovala je i malda glumica
IVAN BUVINIć

Plazmatick ima nove majice! Dostupne su u dvije varijante, kratka (dvije boje) i majica s kapuljačom (dvije boje). Za fotografije je zaslužan talentirani šibenski fotograf Ivan Buvinić, majice je oblikovao Joško Jureškin, a modeli za ovu prigodu su bili naša perspektivna glumica mlađe generacije Dora Dimić Rakar i jedan od začetnika domaće soundsystem kulture, dub warrior Tomislav Vrkljan-Vrki.

Na samom eventu kao i tokom dana na katu iznad Pločnika u dućanu ploča PDV, album 'Maziš mi se' biti će dostupan za kupnju po promotivnim cijenama uključujući i friški Plazmatickov merchandise (T-shirts, Hoodies).

Linker
15. travanj 2024 10:55