Promo
Gentleman's Fair Zagreb

Prvi festival modernog muškarca u Zagrebu i otkriva - Što znači biti gentleman u 21. stoljeću?

Prvi sajam i festival koji čuva sve vrednote i definicije gentlemana održat će se u Zagrebu od četvrtka, 5. rujna, do nedjelje, 8. rujna. Mjesto događanja je unutarnji i dvorišni prostor kultne Gliptoteke, koja svojim izgledom i lokacijom zaokružuje ovu cijelu - mušku priču.

Predstavljen je odličan program prvog unique boutique sajma i festivala modernog muškarca pod nazivom Gentleman's Fair Zagreb. Što točno znači biti gentleman danas, točnije u 21. stoljeću i postoje li oni uopće pitanja su na koja će odgovoriti gosti – muškarci, ali prije svega, gentlemani.

Bogati kulturni program započinje u četvrtak u 18 sati otvaranjem sajma i izložbe naziva "Art is a passion". Nakon toga slijedi koncert Marka Tolje, dok će Chimi Changa DJ part by Tomo Ricov zatvoriti prvo veče. Druga večer sajma rezervirana je za DJ party "I'm shakin" s početkom u 16 sati. Tu večer posjetitelje će zabavljati Drago Diklić & band i grupa Pavel, a za kraj petka se očekuje i zabava uz Sutra je subota – limited edition.

Zagreb...02.12.2015
Koncert Marko Tolja i prijateljice Gabi Novak i Zrinka Cvitasic u koncertnoj dvorani Vatroslav Lisinski,
Promo
Marko Tolja

U subotu, 7. rujna se uskače nešto ranije i to već s Doručkom u Gliptoteci "ŠPICA" u 12 sati, a program se nastavlja u pozitivnom tonu uz DJ party Tanceraj, Rezerve te ostale sadržaje i izvođače. Zadnji dan prvog ovakvog sajma uveličat će Boris Štok, DJ program Gospoda i Pustolovi te mnogi drugi.

Promo
Boris Stok

Uz brojne izlagače proizvoda i usluga za muškarce, sajam će imati i dio humanitarnog karaktera, Gentlemani će donacijama prikupljati i novac za zakladu "Terry Fox Run".

Besplatne dnevne ulaznice s kojima se na manifestaciju mora ući do 18 sati mogu se nabaviti isključivo online na ENTRIO.HR, dok dnevne ulaznice za ulaz od 18 sati do 04 sata iznose 50 kn u pretprodaji i na dan događanja, a mogu se kupiti na svim ENTRIO prodajnim mjestima i blagajni sajma. Festivalska ulaznica za sva 4 dana iznosi 110 kn, dok će za sve pripadnice ljepšeg spola ulaz na sva događanja tokom trajanja sajma - biti besplatan.

Promo

Promo
Marko Tolja

Promo

Linker
26. rujan 2021 04:39