Crni petak

Retro zvukovi elektronike: Koncert Neon Lies na terasi kluba, uz puštanje muzike s kazeta

Zagrebački klub Močvara i dalje priređuje epidemiološki sigurne koncerte za strogo ograničen broj ljudi, koji stanu na njihovu terasu.

Koncert umjetnika Neon Lies održat će se u petak 6. studenog, s početkom u 20 sati, na terasi kluba Močvara. Broj ulaznica je zbog epidemiološke situacije strogo ograničen.

Glazbenik Goran Lautar koji djeluje pod umjetničkim imenom Neon Lies na svom trećem albumu "Loveless Adventures", fokusirajući se na vlastiti unutarnji svijet kakvim ga je proživio ili ga doživljava, točnije, pruža onu sliku i priču postignuvši vrlo rijetki efekt kad je hrvatski underground u pitanju da slušatelj doživi ono što on točno želi.

image
Neon Lies nastupa 6. studenog u Močvari
PROMO

Puštanje muzike s kazeta

Dakako na artistički način koji iziskuje i adekvatne metamorfoze u svjetonazoru. Emotivan elektronski punk album koji govori o čovjeku i njegovoj nestabilnoj prirodi da nikad nije sretan i zadovoljan, čak niti onda kad jest. Više nema zagrljaja i poljubaca. Udaljeni smo barem dva metra jedan od drugih. Samo ako se ne volimo toliko jako i iskreno dok nas smrt ne razdvoji.

Pogledajte video

A osim koncerta koji će biti točno u 21 sat, imat ćete, već od 19 sati nadalje, priliku slušati prethodno snimljeni Neon Liesov odabir darkwave/synth/post punk muzike s audio kazeta.

Karte za koncert u pretprodaji su 30, a na dan 40 kuna, moguće ih je kupiti fizički i online.

Linker
18. travanj 2024 10:23