Rodolfo Sassano / Alamy / Alamy / Profimedia
Trk po ulaznice

Sinead O’Connor dolazi u Zagreb! U njezinim najvećim hitovima moći će uživati samo najbrži

Svi ljubitelji kontroverzne pjevačice, čija je karijera obilježena nizom skandala, ali i legendarnim pjesmama, moći će uživati u njezinoj glazbi u zagrebačkoj Tvornici. No, požurite po ulaznice jer je njihov broj ograničen.

Irska pjevačica i kantautorica Sinead O’Connor (52) 15. siječnja premijerno će održati koncert u zagrebačkoj Tvornici, no na njemu će moći uživati samo 1200 najbržih jer se radi o koncertu ograničenog kapaciteta. Sinead iza sebe ima bogatu karijeru koja je počela sredinom 80-ih pa sve do danas, a često je nazivaju i kontroverznom zbog niza skandala, uključujući i trganje Papine slike na Saturday Night Live emisiji, rat s "kraljicom popa" Madonnom te neočekivanog prekidanja svojih koncerata.

Jedan od najvećih njezinih hitova je obrada Princeove pjesme "Nothing Compares 2 U" iz 1990. godine koja se do danas neprestano vrti na mnogim radio postajama. Početak devedesetih bi je i vrhunac njezine karijere kada je surađivala s nekim od najvećih glazbenih imena kao što su Bono, Elton John, Mary J. Blige i drugi.

Sinead ni u šestom desetljeću života ne staje već redovito nastupa na koncertima, a nakon nastupa u Zagrebu kreće na veliku američku turneju. Ulaznice za koncert u prodaji su od danas po cijeni od 180 kuna. Od 23. prosinca pa na dalje, cijena je 200 kuna. Ako ulaznice ne budu rasprodane sve do dana koncerta, taj dan ćete ih moći nabaviti po cijeni od 220 kuna.

Prodajna mjesta ulaznica su Dirty Old Shop (Tratinska 18), Rockmark, Aquarius CD Shop (Varšavska 13), Dallas Music Shop Rijeka (Splitska 2a), sva prodajna mjesta Eventima i online na www.eventim.hr.

Linker
25. travanj 2024 16:47