PRESS
Vraćaju se

Skunk Anansie: Bend prebacio turneju za 2022., Zagreb nisu zaboravili ni ovaj put, zna se datum!

Grupa Skunk Anansie preselila je cijelu europsku turneju, pa tako i zagrebački koncert na sljedeću godinu. Novi susret s hrvatskom publikom dogodit će se 11. ožujka 2022. u Domu sportova.

Nakon fantastičnog nastupa na Šalati u srpnju 2019. grupa Skunk Anansie uvrstila je Zagreb na drugi dio velike slavljeničke turneje "25 Live @ 25“ kao jedan od rijetkih gradova u kojima će nastupiti dva puta. Nažalost, s obzirom na aktualnu situaciju, tour je ipak prebačen na 2022. godinu, a Zagreb zasad ostaje jedini grad naše regije koji će ih opet ugostiti.

Pogledajte video

Povratak u Zagreb 11. ožujka 2022. u Dom sportova, obilježit će sve najvažnije pjesme iz repertoara, uključujući i nove singlove poput "Hedonism“, "Weak“, "I Can Dream“, "Twisted“, "Charlie Big Potato“, "Secretly“, "Because Of You“, "Brazen (Weep)“, "Charity“, "Tear The Place Up“, "Secretly“, "The Skank Heads“, "Yes It's Fucking Political“ te posljednji singlovi "What Do You Do For Love“ i "This Means War“.

Čitajte i: The Slow Readers Club: Nakon rasprodanog prvog koncerta i pandemije, bend ponovo nastupa u Zagrebu

Što sa starim ulaznicama?

Dosad kupljene ulaznice vrijede za novi termin, svi kojima on ne odgovara mogu ostvariti povrat svog novca od 15. do 31. ožujka i to na mjestu gdje su obavili kupnju.

image
Skunk Anansie
PRESS

Ulaznice za novi datum nalaze se u prodaji po cijeni od 230 kn, dok će na dan koncerta za ulaz trebati platiti 260 kn.

Službena prodajna mjesta su Dirty Old Shop (Tratinska 18), Rockmark (Berislavićeva 13), Aquarius CD Shop (Varšavska 13), Dallas Music Shop Rijeka (Splitska 2a), sva prodajna mjesta Eventima i online.

Linker
11. ožujak 2021 11:20