Stray Dogg
 Press
#ostajemdoma

Stray Dogg i Denis Katanec: Dva odlična online koncerta umjetnika iz Beograda i Zagreba

Tradicija se nastavlja sa 'Začarana Močvara FB live sessions!', treći tjedan za redom ovaj projekt s koncertima intimnijeg ugođaja dolazi u naše domove.

Nakon prvog uspješnog ali i nenadanog Začarana Močvara FB Live Sessionsa iz tri grada s Marinadom iz Rijeke, Ivanom Judašem iz Zagreba, te iz Varaždina gdje je svoju svirku streamala ŠećeЯ, i prošlotjednog druženja s J.R. Augustom i Billie Joan, idućih tjedana organiziraju svirke gdje će nastupiti neki od najzanimljivijih kantautora iz regije.

Ovog tjedna ekipa iz Začarane Močvare priprema susret dva brata po emociji, neponovljivi Stray Dogg i Denis Katanec za vas sviraju odabrane numere u trajanju pola sata. Na stranici Začarane Močvare u četvrtak 26. ožujka točno u 21 sat.

Stray Dogg je jedinstvena pojava na regionalnoj sceni, bend predvođen iznimnim kantautorom Dukatom Strajnićem s pjesmama na engleskom, ali opstaje već skoro pa desetljeće, odnosno, za svojih osam godina postojanja objavili su četiri albuma, tucet spotova i imali stotine live nastupa. Intimnost i posebnost ovog benda i njihovih pjesama je nešto nesvakidašnje i svakako vas pozivamo da se i sami uvjerite u to!

Ovoga četvrtka Dukat nam priređuje ekskluzivni solo nastup na kojemu će uz najveće hitove svoje grupe izvesti i neke pjesme na srpskom i tako najaviti album intimnih autorskih pjesama!

Denis Katanec iz Zagreba zagrebački je kantautor i pokretač bendova Felon, DK Okanagan LTD te Klinike Denisa Kataneca. U 10 godina stvorio je 10 albuma, što je svakako vrijedno divljenja i Denisa svrstava među najkreativnije i najposebnije umjetnike našeg vremena.

Odsvirao je preko 250 koncerata u cijeloj regiji. Trenutno žari i pali s novom postavom Klinike koja je nedavno objavila album "Rode", a s novim singlom "Zvijezde" nam je dao naslutiti da nas opet očekuje iznimno glazbeno putovanje ako se odlučimo predati njegovoj Klinici!

Začarana Močvara projekt pod umjetničkim vodstvom Nine Romić koji donosi koncerte intimnijeg ugođaja.

Pročitajte i:

Linker
23. travanj 2024 09:24