Mario Poje
hit izlazak

Sve u stilu: Mirna Medaković je 'Ratove zvijezda' došla pogledati u minici inspiriranoj svemirom

Najiščekivaniji završni nastavak najpoznatije svemirske sage, film Ratovi zvijezda: Uspon Skywalkera, premijerno je prikazan u CineStaru Arena IMAX.

Princeza Leia, Obi-Van Kenobi, Darth Vader, Chewbacca, Darth Maul i drugi dočekivali su poznata lica koja su jedva dočekali novi nastavak sage.

Mario Poje

Na crvenom tepihu sa svjetlećim mačevima uz poznatu ekipu iz filma pozirala je Mirna Medaković Stepinac, Iva Šulentić, Zsa, Zsa i mnogi drugi.

Mario Poje

Glumica Mirna Medaković Stepinac je na premijeru došla u crnoj mini haljini koja po sebi ima rakete i planete, prije filma odlično se zabavljala u društvu supruga Hrvoja.

Mario Poje

Mario Poje

Rat zvijezda: uspon Skywalkera, devet je i završni dio sage o Skywalkeru, u kojem se pojavljuju nove legende, a završna borba za slobodu tek slijedi.

U filmu nastupaju Carrie Fisher, Mark Hamill, Adam Driver, Daisy Ridley, John Boyega, Oscar Isaac, Anthony Daniels, Naomi Ackie, Domhnall Gleeson, Richard E. Grant, Lupita Nyong’o, Keri Russell, Joonas Suotamo, Kelly Marie Tran, Ian McDiarmid i Billy Dee Williams. Deveti nastavak serijala Ratovi zvijezda režirao je i producirao J.J. Abrams (Ratovi zvijezda: sila se budi), scenarij potpisuju Chris Terrio i J.J. Abrams, a priču su osmislili Derek Connolly, Colin Trevorrow, J.J. Abrams, Chris Terrio i to na temelju likova koje je kreirao George Lucas.

Linker
24. travanj 2024 01:00