Rasplamsali očekivanja

Svečanu premijeru nove sezone Bridgertona obilježili glamurozni outfiti i nova lica

Na Netflix uskoro dolaze nove epizode obožavane serije, a poznato je i koji će likovi biti u njihovom središtu.

Nakon što je krajem 2020. godine stigla na Netflix, dramska serija Bridgerton osvojila je srca publike diljem svijeta, a nitko nije očekivao da će oboriti rekorde streaminga i doseći takvu gledanost. Naime, seriju je putem Netflixa pogledalo više od 82 milijuna kućanstava. Bridgerton je premijerno prikazan u trenutku kada je većina ljudi provodila vrijeme u izolaciji pa je ekipa sa snimanja tek sada imala priliku svečano se okupiti na jednom mjestu - slaveći premijeru očekivane druge sezone.

Bridgerton je američka dramska serija koja se temelji na romanima Julie Quinn. Braća i sestre Bridgerton kreću se londonskim društvom u potrazi za ljubavlju, okruženi prijateljima, ali i suparnicima. Svaka epizoda uključuje pripovijedanje glumice Julie Andrews, koja daje glas anonimnoj i uvijek skandaloznoj kolumnistici newslettera, poznatoj kao Lady Whistledown, koja posjeduje sve informacije u Londonu, privlačeći svačije zanimanje, čak i ono kraljice Charlotte.

image

Glumica Simone Ashley zasjala je u kreaciji modne kuće Gucci.

FOTOGRAFIJE:BACKGRID/BACKGRID UK/PROFIMEDIA

I dok su u središtu prve sezone bili glumci Phoebe Dynevor i Regé-Jean Page, koji su glumili Daphne Bridgerton i vojvodu od Hastingsa, sada ćemo pratiti neke nove glavne likove.

Naime, Dynevor će se u seriji pojaviti tek usputno, a Pagea nećemo vidjeti uopće. Nova sezona prebacuje fokus na Daphneinog starijeg brata, vikonta Bridgertona kojega tumači Jonathan Bailey, a koji je u potrazi za partnericom.

Čini se kako će se kao potencijalne odabranice Baileyova hladnoga srca pronaći sestre Sharma, koje tumače glumice Simone Ashley i Charithra Chandran, a koje su na sinoćnjoj premijeri doista zasjale. Naime, Ashley, koja je najpoznatija po ulozi u teen seriji Sex Education odlučila se za look s potpisom Guccija, a nosila je bijeli strukirani crop top i dugu suknju od čipke s rubom od zelenog baršuna. Njezina je kolegica Chandran odabrala efektnu haljinu cvjetnoga uzorka Caroline Herrere u kojoj je plijenila pažnju.

image

Charithra Chandran plijenila je pažnju u haljini s potpisom Caroline Herrere.

BACKGRID/BACKGRID UK/PROFIMEDIA

Čitajte i: Što nas očekuje u novoj sezoni Bridgertona? Pred najpoželjnijim je neženjom težak zadatak...

Glumica Golda Rosheuvek, koja utjelovljuje kraljicu Charlotte, na premijeri je dočarala kraljevski glamur u dugačkoj haljini s neobičnim ogrtačem ukrašenim draguljima, koju potpisuje dizajnerica Mia Coco Chambers, a producentica Shonda Rhimes odisala je elegancijom, odjevena u Herrerinu maxi crvenu haljinu s dijamantima.

image

Glumica Golda Rosheuvek i producentica Shonda Rhimes oduševile su u glamuroznim kreacijama.

BACKGRID/BACKGRID UK/PROFIMEDIA

Iako je mnogima omiljena glumica Penelope Featherington bila spriječena pojaviti se na crvenom tepihu, može se reći da su ostale zvijezde uspješno prenijele glamur serije na prvu premijeru i rasplamsale očekivanja uzbuđenih gledatelja. Naime, nove će se epizode moći pogledati na Netflixu od 25. ožujka.

Linker
18. travanj 2024 21:41