Promo
Stižu na Prokurative

The Frajle će se na Splitskom festivalu natjecati s novim singlom, poslušajte ga!

Na splitskim Prokurativama u sklopu 59. splitskog festivala The Frajle će nastupiti s novim singlom kojeg krasi mediteranski štih i zavodljive note.

Popularni novosadski bend The Frajle na ovogodišnjem 59. splitskom festivalu izvest će novu autorsku pjesmu "Noćas si moje vino". Riječ je o pitkoj mediteranskoj pjesmi nastaloj u suradnji s Branimirom Mihaljevićem i Nenom Ninčevićem. Frajle su nedavno izdale album "Obraduj me" kojem su prethodila dva singla, obrade hit pjesama u kojima su ugostile originalne izvođačice poput Vanne i njezine "Ako je vrijedilo išta" te pjesme "Negativ", otpjevane uz Tijanu Dapčević.

Također, Marija, Jelena, Nevena i Nataša po prvi puta su nastupile na ovogodišnjem CMC festivalu u Vodicama te su vrlo uzbuđene zbog predstojećeg nastupa u Splitu.

"Prvi put nastupamo u natjecateljskom dijelu Splitskog festivala i jedva čekamo da u tom prekrasnom ambijentu, uz zvijezde i more otpjevamo "Noćas si moje vino". Mi smo apsolutno sve četiri zaljubljene u pjesmu, jer je divna i zavodljiva i vjerujemo da će se publici jako svidjeti. Inače, posebno volimo Split jer je to prvi grad u Hrvatskoj u koji smo bile pozvane nastupiti i veselimo se našem ponovnom susretu“, poručile su Frajle.

Inače, Frajle su u Splitu osvojile nagradu Runjićev Galeb na 9. Runjićevim večerima 2013. godine, a na Splitskom festivalu nastupit će 6. srpnja na Prokurativama.

Linker
20. travanj 2024 03:25