Getty Images
Povratak kultne serije

Trećeg filma neće biti, ali stižu novi nastavci serije 'Seks i grad' s malim izmjenama

Iako se šuškalo da bi svjetlo dana mogao ugledati čak i treći 'Seks i grad' film, čini se da njega neće biti. No, autorica knjige po kojoj je snimljena istoimena serija radi na novim nastavcima, s jednom izmjenom - glavni likovi bit će nešto stariji.

Nakon poznate drame između Sarah Jessice Parker i Kim Cattrall, koje se navodno van seta nisu baš voljele, vjerojatno se neće snimati treći film 'Seks i grad'. No, svi obožavatelji ove kultne serije došli su na svoje jer se vraća na male ekrane.

Naime, autorica istoimene knjige Candice Bushnell radi na novoj knjizi s naslovom 'Ima li još seksa u gradu?', a radnja će se vrtjeti oko iste teme, samo s malim izmjenama. U fokusu će opet biti žensko prijateljstvo i ljubavne veze, ali glavne protagonistice imat će 50, odnosno 60 godina.

HBO

Nova knjiga bit će objavljena početkom kolovoza 2019., a po njoj će se snimati novi nastavci u produkciji Paramounta i Anonymous Contenta. Radnja romana pratit će prijateljstva i ljubavne probleme žena u srednjim godinama, a smještena je ponovno na Manhattanu. Također, bit će riječi i o pritisku kojeg žene osjećaju ne bi li zadržale mladolik izgled.

"Nekada nije bilo tako. Prije su pedesete značile početak mirovine i više vremena za posvećivanje hobijima. Prije se od umirovljenika nije očekivalo mnogo, već da ostare, udebljaju se i prepuste se novoj fazi života. Od njih nitko nije očekivao da vježbaju, pokreću nove poslove, presele se u drugu državu, imaju povremeni seks s neznancem i kreću iznova u bilo što. No, upravo tako danas izgledaju životi mnogih žena u 50-ima i 60-ima. Oduševljena sam što imam priliku prikazati tu bogatu složenost njihove stvarnosti', rekla je Bushnell.

Linker
20. travanj 2024 04:27