Promo
Mami na ples

Trideset godina velikog hita: 'Svileni' će nas u Lisinskom ponovno izmamiti na ples

Jedan od najvećih hitova 90-ih koji nas još uvijek može natjerati na ples zasigurno je hit grupe Magazin "Svileni" kojeg ćemo ponovno moći uživo čuti sljedeći tjedan u Lisinskom.

Prošlo je čak 30 godina od hita "Svileni" koji nam je u izvedbi vrckave pjevačice Danijele Martinović i grupe Magazin vrlo brzo ušao u uho. Ova bezvremensku pjesmu, koja nas još uvijek izvlači na plesni podij, Danijela će izvesti na koncertu "Neopisivo" u četvrtak, 24. listopada u Lisinskom u organizaciji Zaklade “Hrvatska za djecu”.

Promo

Danijeli će u oživljavanju ovog hita pomoći atraktivni pin up vokalni ženski trio "Gelato sisters", sastavljen od profesionalnih pjevačica s dugogodišnjim pjevačkim iskustvom: Sanje Parmać i Nede Parmać, Romane Pavliše i Jane Fabijanić.

Dinko Šimac

“24. listopada očekuje nas prvi nastup s Danijelom i jako nam je drago da nas je odlučila ugostiti na svom novom albumu u pjesmi Svileni! Taj smo prijedlog prihvatile istog trena jer smo mi svakako planirale obraditi pjesmu i uvrstiti je u naš domaći repertoar na kojem sada radimo jer je u tom boogie woogie ritmu i stilu kojeg obožavamo. Remake spota pjesme "Svileni" nas jako veseli, jer je upravo ova trideseta godišnjica idealan povod da oživimo ovu simpatičnu i veselu pjesmu i ukrasimo ju našim šarenim retro kombinacijama, čagicom i energijom koju Danijela nosi u sebi. Zbog toga se najviše veselim radu s njom! A i zbog toga što me podsjetila na dragog Đorđa Novkovića koji mi je bio svojevrsni mentor i često mi je spominjao Danijelu, njezinu iskrenu i prpošnu interpretaciju... Jedva čekamo koncert i spot i sve aktivnosti koje će prethoditi i slijediti”, istaknula je Sanja Parmać, članica "Gelato sistersa".

Dinko Šimac
Gelato sisters

Sav prihod od prodanih ulaznica namijenjen je Hrvatskom savezu za rijetke bolesti, a mogu se kupiti u sustavu Ulaznice.hr ili na blagajni KD Vatroslava Lisinskog.

Linker
25. travanj 2024 01:42