Foto: Cafe Sjedi 5
POČETKOM RUJNA

U centru Zagreba se otvara novi cool Cafe Sjedi 5

Fina jutarnja kava, lagani obrok – ujutro ili navečer uz dobru čašu vinu, i još puno toga čekat će vas na adresi Tkalčićeva 84.

Cafe Sjedi 5 novo je šarmantno mjesto u centru Zagreba, a svoja vrata će službeno otvoriti 2. rujna, u podne, kada ćete uz svako naručeno piće moći kušati i nešto od gastro ponude. Ideja je jednostavna – ponuditi gostu zdravo, ukusno i jednostavno! Iz tog razloga na meniju će biti samo probrane namirnice u dogovoru s brojnim malim hrvatskim proizvođačima i OPG-ovcima. Od prirodnih cijeđenih sokova, domaćeg ledenog čaja, palačinki s domaćim pekmezom, sladoledom ili čokoladom pa sve do slanih zalogaja – istarskih sireva i mnogih drugih. Osim jednostavno uređenog interijera u kojem prevladava kućna ugodna atmosfera, Cafe Sjedi 5 ima i vrt u kojem možete predahnuti.

“Ujutro probajte neku od naših finih kava, a za doručak kruh s domaćim pekmezom. U pauzi od posla svratite po svoju dnevnu dozu vitamina iz domaćih limunada i ledenih čajeva. Poslijepodne se družite s prijateljima u našem vrtu uz čašu domaćeg istarskog vina, platu sira i kruh s namazima. Za sastojke u našim jelima znate porijeklo i dolaze od malih obiteljskih gospodarstava iz Istre i okolice Zagreba.” – poručuju nam iz novog cool mjesta Cafe Sjedi 5, a sve dodatne informacije pratite putem Facebook stranice.

Linker
19. travanj 2024 09:34