Apivita kozmetika.
 PROMO
Ugodite si

U Delmerion Beauty oazi čekaju vas popusti do 90 posto na najbolje beauty brendove

Osim shoppinga, možete besplatno analizirati i svoju kožu kako biste vidjeli koja vam kozmetika najbolje odgovara.

Ova godina je svima donijela mnogobrojne neočekivane situacije za koje se nitko nije mogao pripremiti. Sav stres koji se kroz godinu nakupljao u vama, ostavio je posljedice i na vaše zdravlje, ali i kožu i kosu.

image
Dr.BRANDT kozmetika.
PROMO

Kako biste vratili blistavost i sjaj koži lica i tijela te kosi, dođite na tjedan transformacije od 23. do 28. studenoga u Delmerion Beauty oazu, u Zadarsku 75, svaki dan od 10 do 19 sati i ugrabite proizvode do 90 posto popusta.

image
Jowaé kozmetika.
PROMO

APIVITA, prirodna grčka kozmetika, Dr.BRANDT skincare brend koji stiže iz Miamija, francuski skincare brend Lierac, svjetski poznati PHYTO za njegu kose te prva francusko-korejska kozmetika Jowaé, čekaju na vas kao i naše stručno osoblje.

Samo najbolje za vašu kožu

Vaša koža za nas je pravi izazov, a kako bi individualna preporuka kvalitetnog proizvoda donijela najbrži rezultat pomaže nam VISIA aparat za analizu kože.

image
PHYTO kozmetika.
PROMO

Neke promjene na površini i u dubljim slojevima kože ponekad nisu jasno vidljive golom oku, a ovaj sustav pružit će detaljne, jednostavne i razumljive izvještaje o vašoj koži kako bi vam mi savjetovali najbolje proizvode za vašu problematiku.

image
Marvis paste za zube.
PROMO

Kako bismo vam pomogli u što bržoj i bezbolnijoj transformaciji, želimo vam dobrodošlicu na ekskluzivni crni tjedan transformacije gdje smo vrijeme za individualne savjete rezervirali za svakoga od vas, naravno, držeći se epidemioloških mjera.

Linker
27. studeni 2020 16:31