Promo
Nemojte propustiti

U koncertima Ansambla LADO od sad možete uživati i u udobnosti svog doma

Najpopularniji hrvatski ansambl za sve ljubitelje tradicijske umjetnosti pripremio je posebnu poslasticu u obliku cijelih koncerata koje možete pronaći na njihovom YouTube kanalu.

Iako ništa ne može zamijeniti izravan kontakt umjetnika i publike, Ansambl LADO i dalje ostaje povezan s ljubiteljima tradicijske umjetnosti tijekom trajanja pandemije koronavirusa.

Na svom YouTube kanalu Ansambl LADO objavio je snimke različitih koncerata koji se mogu gledati iz udobnosti vlastitog doma. Tako će mnogi imati priliku pogledati snimku korizmenog koncerta održanog 2018. godine u Zagrebačkoj katedrali kada je izveo program „Gospin plač“.

Uz korizmene koncerte, na Ladovom YouTube kanalu mogu se pogledati i neki od popularnih cjelovečernjih plesnih koncerata koje je izvodio u posljednje četiri godine, poput programa „Neka sjaji sunce svima“ osmišljenog povodom proslave 70. obljetnice umjetničkog djelovanja Ansambla LADO te rođendanskih koncerata „ Antologija I“ i „Antologija II“.

Video sadržaj ostaje trajno dostupan na YouTube kanalu Ansambla LADO kako biste mu se mogli vraćati kada god to poželite i ostati povezani s hrvatskim folklorom. Neki od Ladovih koncerta mogu se pronaći i na digitalnoj platformi HRTi, a aktualnosti o radu Ansambla LADO mogu se pratiti i na društvenim mrežama Facebook i Instagram.

Linker
03. ožujak 2021 00:43