Profimedia, Xposurephotos
BOHEMIAN RHAPSODY

Uloga karijere: Pogledajte kako se slavni glumac snašao kao kultni Freddie Mercury

Rami Malek, glumac koji se proslavio ulogom u seriji 'Mr.Robot' utjelovio je legendarnog frontmena grupe Queen – Freddieja Mercuryja, a kako mu je to pošlo za rukom možemo vidjeti u prvom traileru biografskog filma 'Bohemian Rhapsody'.

Glumac nagrađen Emmyjem za ulogu u seriji "Mr. Robot" pristao je na izazov da utjelovi glazbenika Freddieja Mercuryja u biografskom filmu koji prati grupu Queen od 1970. do kultnog nastupa na Live Aidu 1985., šest godina prije prerane smrti nikad prežaljenog pjevača. Režiranja filma najprije se uhvatio Bryan Singer, ali je usred produkcije s njime prekinuta suradnja pa ga je zamijenio britanski glumac i redatelj Dexter Fletcher.

Rami Malek (37) je u travnju na CinemaConu priznao kako se bojao da je svoju karijeru "bacio niz vjetar" kada je prihvatio tu ulogu.

- Kada sam dobio ulogu, pomislio sam: "Bože, ovo bi mi moglo odrediti karijeru", ali dvije minute kasnije sam shvatio kako bi je moglo i ugasiti. Znao sam da ako ne odradim ovo kako treba, da ću biti u problemima – izjavio je glumac koji se za ulogu pripremao tako što je promatrao svaki Mercuryjev pokret te pokušavao razmišljati poput njega.

Film "Bohemian Rhapsody" u kina stiže tek u studenome, a osim Ramija Maleka, glume i Mike Myers te Aidan Gillen.

Linker
18. travanj 2024 13:17