Youtube Screenshot
Top izbor

Za opuštanje u večernjim satima: Pet novih serija i filmova na Netflixu

U posljednje vrijeme Netflix je snimio hrpu odličnih serija i filmova koje vrijedi pogledati u večernjim satima kada ste preumorni za van, a ne želite slobodno vrijeme provoditi samo spavajući.

Otkad je Netflix počeo producirati vlastite TV serije i filmove, kišne večeri sve češće volimo provoditi uz TV. Dakako, lijepo je izaći van, ali ponekad nam samo treba odmak od svakodnevnih stvari uz neku dobru seriju ili film, zar ne?

Ova streaming platforma redovito izbacuje nove naslove, a mi smo izdvojili neke najnovije koji bi vam se mogli svidjeti.

The Perfect Date

Noah Centineo osvojio nas je u filmu 'To all the boys I loved before', a u novom filmu The Perfect Date glumi dosta sličnog lika. Kako bi uštedio za fakultet, Brooks Rattigan kreira aplikaciju preko koje ga djevojke mogu unajmiti za spoj, pri čemu odlučuju kakav on točno mora biti - što nosi, čime se bavi i slično. Usput upoznaje djevojku svojih snova, ali i novu prijateljicu koja mu u mnogo čemu otvori oči.

You vs. Wild

Ako ste fan pustolova Beara Gryllsa, sigurno će vas zainteresirati nova interaktivna avantura u kojoj vi odlučujete kako će se Grylls snaći u divljini. Donedavno ste ga gledali kako sam preživljava na različite načine, a sada sve ovisi o vama.

Special

Special je nova serija o gay muškarcu s cerebralnom paralizom koji na komični način odlučuje promijeniti svoj identitet i konačno počinje živjeti onako kako želi. Zvijezda serije je Ryan O'Connell, a ona se temelji na O'Connellovoj knjizi iz 2015. ''I’m Special: And Other Lies We Tell Ourselves'. Zanimljivo je da je glavni producent serije glumac Jim Parsons koji je u 'Teoriji velikog praska' glumio Sheldona Coopera.

The Silence

Iako je u mnogočemu sličan filmovima 'Quiet Place' i 'Birdbox', 'The Silence' je dobar izbor ako želite pogledati nešto napeto s elementima horora. Kada je svijet napadnut od strašnih stvorenja koja love ljudski plijen pomoću zvuka, 16-godišnja Ally Andrews (Kiernan Shipka), koja je kao dijete izgubila sluh, sa svojom obitelji bježi u udaljeno utočište i pokušava preživjeti.

Black Summer

Serija Black Summer donosi poznatu radnju - zombi apokalipsu u sasvim novom ruhu. Smještena je u Z Nation svemir i to u rane dane velike navale zombija, gdje se grupa američkih izbjeglica zaputi na opasan put u zastrašujući novi svijet.

Linker
20. travanj 2024 14:14